Hur vill kolla Transmission Oil i en 1995 Harley Sportster 883

Att hålla ett vakande öga på de vätskor som smörjer de olika rörliga delarna i motorn och transmissionen är en viktig del av att upprätthålla din 1995 Harley-Davidson 883 Sportster. Kontroll av motorolja görs helt enkelt genom att ta en avläsning från oljetanken s oljestickan. Kontroll av transmissionsolja är lite mer delaktiga, att du måste öppna den primära bostadsmarknaden på vänster sida av motorn. Det kanske låter komplicerat, men uppgiften är lätt nog att det skulle bli en del av din regelbundet underhåll rutin. Saker du behöver
Motorcykel stå eller lyfta
Torx-27 förare
Funnel
Transmissionsolja
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1 < p> Ställ motorcykeln på ett stativ eller lyft för att stödja den i upprätt läge. Om det behövs, fast motorcykeln på ställningen med spännband för att förhindra den från att välta.
2

Lossa de sex skruvarna från den primära bostadsmarknaden runda koppling inspektionslucka, eller derby locket på vänstra sidan av motorn. Dra derby täcka upp av den primära bostadsmarknaden och ställ den åt sidan. Addera 3

Titta in den primära bostadsmarknaden genom derby täcker porten. Den transmissionsolja ska vara i nivå med den nedre kanten av kopplingsenheten i den primära bostadsmarknaden. Ta del av färgen och tillståndet av vätskan. Om vätskan är mörkbrun eller är fylld med skräp, byta transmissionsolja omedelbart.
4

Lägg färsk transmissionsolja som är nödvändigt för att höja vätskenivån i den primära bostadsmarknaden. Använd en tratt att hälla färskt transmissionsolja i den primära tills vätskan är i nivå med den nedre kanten av kopplingsanordningen.
5

Placera derby locket på den primära bostadsmarknaden och sätt en bult i lockets översta hålet. Skruva skruven tills den sitter lätt mot locket. Sätt de återstående bultarna, återigen dra åt skruvarna lätt. Med hjälp av en momentnyckel, dra åt alla sex bultar till 84 foot-pounds, alternerande mellan bultar i en sex femuddig stjärna mönster.
6

ner motorcykeln från stativet eller lyft och sänk ner den på sin cykelställ . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107076.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.