Harley Twin Cam Insug åtdragningsmoment Specifikationer

Gör ditt eget underhåll och reparationer på din motorcykel kan vara givande och spara pengar. Dock måste du ta dig tid att göra jobbet på rätt sätt. Medan vissa fästanordningar inte kan kräva att sådana exakta mätningar, måste du dra åt intag bultarna till fabriken specifikationer - för löst och du kommer att kompromissa prestanda, för hårt och du kan skada gängorna i topplocket. Felsökning

Misslyckas att skärpa din insugningsröret till specifikationerna kan orsaka dålig tomgång, dålig acceleration, svårstartad, dålig prestanda på vägen och dålig high-speed prestanda. Dessa problem uppkommer genom en mager bränsle-till-luft-blandning, vilket innebär för mycket luft kommer in i förbränningskammaren.
Typer av inloppsrör

Harley-Davidson twin- cam motor kan ha en av två typer av inloppsrör - en för en förgasare motorcykel och den andra, en cykel med elektronisk bränsleinsprutning, kallas induktion modul. Harley-Davidson började erbjuda elektronisk bränsle tändning som standard på sina dubbla kamaxlar under 2007.
Carbureted Twin Cam Åtdragningsmomentspecifikationer

insugningsröret på Twin Cam motor med en förgasare kräver skärpning till ett vridmoment på 15 till 17 fot-lbs. Installera blockmontage skruvarna med handkraft i början, och inte vridmoment dem ner förrän efter du har installerat luftplattan renare tillbaka.
Bränsleinsprutning Twin Cam Åtdragningsmomentspecifikationer

induktion modul på en insprutade bränslet twin-cam motor har samma vridmoment specifikationer som insugningsröret på förgasarmotorer: 15 till 17 fot-lbs. Som med carbureted modellen, dra inte grenröret fästskruvar tills du har installerat luftplattan renare tillbaka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110404.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.