Skillnaden mellan kinesisk och japansk Dirt Bikes

Dirt cyklar, även känd som trail cyklar, är ljusare än genomsnittet motorcyklar och konstruerad för att ha åkt off-road på grov, stenig och träig terräng. Dessa maskiner är avskalade motorcyklar med specialiserade upphängningsenheter att motstå huggande, utan inredning som lampor, och med motorer mellan 50 och 400 cc. Läs om skillnaden mellan kinesiska och japanska smuts cyklar för att spara pengar på din nästa cykel. Prissättning

kinesiska företag producerar massa smuts cyklar med många av samma funktioner som sina japanska konkurrenter men till ett lägre pris. Vissa kinesiska modeller är mindre än en tredjedel av priset för liknande japanska smuts cyklar, vilket gör att nya dirt bike riders ange sporten tidigare och för mindre pengar. Industrin insiders förutsäga dessa billigare kinesiska varumärken kommer att finnas tillgängliga på lång sikt. I en nyligen Business Week artikeln, tis Mantoni, vd för den brittiska Triumph Motorcycle Co, kommentarer, "Kineserna har 25 till 50 märken nu, men om 10 år kommer det att finnas två eller tre som kommer att bli lika framgångsrik som den japanska . "
Kvalitet

Tidiga modeller var inkonsekvent i kvalitet, men de kinesiska tillverkarna har lärt värdefulla lärdomar genom att producera billiga motorcyklar för deras enorma hem konsumentmarknaden. Kinesiska byggda smuts motorcyklar, i allmänhet, är mindre robust än japanska modeller, med svagare upphängningar och mindre motorer, som producerar mindre hästkrafter, men framsteg inom design på funktioner såsom automatiska växellådor vinner den kinesiska gynnsamma recensioner. Big-name Japanese smuts cyklar, känd över hela världen, har en lång historia av god kvalitet och säkerhet, men i början av tillverkningen, de hade också ett rykte för låg kvalitet. Några kinesiska smuts cyklar lider fortfarande av problem såsom dålig kvalitetskontroll, men kineserna gör framsteg och utmanar sina konkurrenter för en större marknadsandel, inte bara japanska, men smuts tillverkare cykel över hela världen.


Tillgänglighet av delar

stora japanska dirt bike tillverkare, vilket också gör landsvägscyklar, erbjuder ett brett utbud av märkesvaror reservdelar, tillgängliga över hela USA icke-märkta reservdelar delar för japanska motorcyklar, såsom bromsar, är lika lätt tillgängliga. Många av dessa icke-märkta delar dirt bike är tillverkade i Kina. Kinesiska dirt bike tillverkarna är långsamt att få ett fotfäste i amerikanska cykel återförsäljare, erbjuda bättre tillgång till reservdelar. Addera kundservice

kinesiska dirt bike tillverkare inte erbjuder samma grad av kundservice den japanska fabrikat av motorcyklar gör. Detta beror på att majoriteten av dem ännu inte har etablerat ett nätverk av återförsäljare. Som stark design-driven kinesiska dirt bike tillverkning marknaden etablerar ett gott rykte nivån på tjänsterna tillgängliga för ägare av kinesiska smuts cyklar kommer att förbättras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110405.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.