Hur man skjuts en cykel

Om din motorcykel batteri är dött, måste du hoppa starta det innan du kan slå vägen. Detta kan göras med hjälp av en annan cykel. Saker du behöver
startkablar
Visa fler instruktioner
1

Passa in de två motorcyklar nära nog så att batterierna kan anslutas med startkablar. Koppla strömmen på cykeln med fungerande batteri.
2

Lokalisera den positiva polen på batteriet i motorcykeln med det urladdade batteriet. Den är märkt med ett plustecken. Ta den röda änden av klämman och placera den över depån. Addera 3

Hitta den negativa terminalen på döda batteriet. Den är märkt med ett minustecken. Anslut den svarta klämman av startkablar här.
4

Placera klämmorna på den andra änden av startkablar till terminalerna på cykeln med fungerande batteri. Den röda klämman ansluts till pluspolen och den svarta klämman ansluts till den negativa polen.
5

Starta upp cykeln med fungerande batteri och låt den gå på tomgång i flera minuter. Försök starta motorcykeln med urladdat batteri. Om det har lyckats laddat, bör den starta utan problem.
6

bort alla kablar från båda cyklarna. Låt cykeln med den laddade batteriet för att gå en stund för att se till att batteriet håller laddningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106337.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.