Rekommenderade Sadelväskor för en 883 Sportster

De flesta motorcyklar har litet utrymme för förvaring. Om du planerar att använda din Harley Davidson 883 Sportster som ett alternativ till bil för pendling eller långväga resor, är någon typ av lagringssystem ett måste. Sadelväskor är ofta en av de första tillbehören motorcyklister köp och en av de dyraste. Det finns tre grundläggande typer av sadelväskor: hårt, skinn och syntet. Hårda Sadelväskor

Hårda sadelväskor är vanligen tillverkade av gjuten plast eller glasfiber. Fördelarna för hårda sadelväskor är de ger överlägset skydd för deras innehåll, och de kan oftast anpassas till den exakta färgen på din 883 Sportster. Den största nackdelen till hårda sadelväskor är att de är dyra och ofta kosta mer än $ 1000. Harley Davidson erbjuder färgmatchad hårda sadelväskor för de flesta årsmodeller av 883 Sportster. Ett antal andra tillverkare gör hårda sadelväskor som passar den 883 Sportster. Dessa inkluderar Tsukayu, Champion, Corbin, Givi och National Cycle. För hårda sadelväskor, rekommenderar Andy Cherney i oktobernumret 2004 frågan om "Motorcycle Cruiser" Tidningen National Saddlebags Cycle cruiseliner. Victorino Sianghio Jr sekunder denna rekommendation på MadeMan.com.
Läder sadelväskor

många val i läder sadelväskor finns för 883 Sportster. Harley Davidson erbjuder både "hårda" och mjuka skinnväskor. Läder erbjuder ett visst skydd för ditt innehåll och är ganska lätt att rengöra. Eftersom det är ett naturligt material, kommer det att påverkas av exponering för väder. Läder sadelväskor kan vara dyrt, kostnaderna börjar på flera hundra dollar. Chelsea Adams av AmericanRider.com rekommenderar av läder Touring sadelväskor.
Syntetiska Saddlebags

Syntetiska sadelväskor för 883 Sportster erbjuda ett billigare alternativ till läder. De flesta av de syntetiska sadelväskor ge tillräckligt skydd till innehåll med den fördelen att vara mindre benägna att skada från väder samtidigt ser ut som läder. Harley Davidson erbjuder ett antal alternativ i syntetiska kategorin för 883 Sportster. Meddelande från juni 2000 numret av "Motorcycle Cruiser" Tidningen rekommenderar Tour Mästare syntetiska sadelväskor.
Dolda kostnader

flesta sadelväskor för 883 Sportster kräver inköp av fästen eller stöder att hålla sadelväskorna från att interferera med rörelsen av bakhjulet. Större sadelväskor kan också komma att köpa en sväng kit signal omlokalisering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108306.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.