Hur man kan stoppa en motorcykel från baktändning

Ridning din motorcykel i det fria är en spännande för motorcykel entusiaster. Den spänningen i att rida din motorcykel är minskat något om din motorcykel tenderar att slå tillbaka. Den baktändning av motorcykeln är en signal om att något inte står helt rätt. Använd följande förslag för att sätta fingret på dina problemområden så att du kan stoppa din motorcykel från baktändning. Instruktioner
1

Använd en högre kvalitet bränsle för en stund för att hjälpa till att städa din bränsletank. Du kan ha hamnat i en tank av smutsig gas som orsakar några problem med din bränsleinsprutning.
2

Köp en burk bränsleinsprutning rengöringsmedel som går in i din bensintank. Detta kommer att rensa ut skräp och smuts från tanken som är att få in i din bränsleledningen. Kontrollera med din motorcykel manual eller tillverkarens rekommendationer för att se till att detta är säkert för just din motorcykel. Addera 3

Kontrollera om strålarna är igensatta med skräp eller tjock "gunk" det är orsakar din motorcykel för att slå tillbaka. Detta medför även problem med bränslet effektivt få igenom motorn.
4

Ta en närmare titt för att se om du har en smutsig förgasare. Bränslet kommer inte att kunna köras effektivt genom motorn med en smutsig förgasare.
5

Besök din favorit motorcykel mekaniker för en utvärdering av baktändning situationen. Din motorcykel kan behöva en komplett motor rengöring för att lösa backfiring problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106143.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.