Honda 200 XR specifikation

Honda XR 200 linjen är en ekonomisk serie cyklar avsedda för turridning. Det har producerats sedan början av 1980-talet. Det har funnits ett antal variationer mellan de olika modellerna, men strömsnåla motorer och enkel design kännetecknar dem alla. Motor

Motorn är fyra-takt, med fyra ventiler monterade på en enda cylinder. Kolven är cirka 2,5 inches både i diameter och i längd. Kolven komprimerar bränslet på en 10:1, vilket ger varje förbränningen mer makt än en kolv med en lägre kompressionsförhållande skulle.
P Det är en 195 cc motor, vilket innebär att cylindern håller 195 cc av bränsle eller luft . Det är luftkyld, vilket betyder att den kyler som kolvarna ta in luft för att komprimera bränsle under tändningsprocessen. Det börjar också elektriskt, vilket innebär att föraren inte behöver använda en kick-starter.
Prestanda

Motorn kan producera upp till 16 hästkrafter, ett tak den når vid 8000 varv per minut. Varje förbränning kan producera 13 foot-pounds av vridmoment vid 6.500 varv per minut
p Det är viktigt att inte bli lurad av dessa till synes låga siffror -. Även om de är mindre än många andra motorcyklar och betydligt mindre än någon bil eller lastbil, inte Honda XR200 motorn inte behöver flytta så mycket massa som större motorcyklar eller bilar gör.
Storlek

XR 200 väger runt 260 pounds och har en 4-fot hjulbas. Den totala längden är knappt 7 meter, och den totala höjden är lite mindre än 4 meter. Sätet, dock är 2,5 meter över marken.

Bensintank rymmer 2,88 liter och markfrigången är ca 1 fot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108109.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.