Hur man borrar en Yamaha V - Star 1300 Airbox

Syftet med att borra en luft box i en Yamaha V - Star 1300 motorcykel är att dra in mer luft i motorn blandas med gasen . Nyare modeller använder koniska filter . Äldre modeller använda ett övre fäste square filter som vilar på den inre kanten av luftskåpet . Air lådor som använder koniska filter kan borras hela lådan och top - mount filterboxar kan endast borras på den övre luckan . Alla som äger en V - Star kan borra luften låda med några grundläggande verktyg . Saker du behöver
Box skiftnyckel satt
Borrmaskin
Borr satt
Visa fler instruktioner
1

Ta bort fästbultarna från höger och vänster sidan av sätet med en fast nyckel . Dra sitsen från ramen för V - Star och ställ den åt sidan .
2

Lyft upp de två fästen på höger och vänster sida av luft rutan och ta bort toppen . Ta bort filtret från luften rutan . Om filtret är en top - mount , dra ur luften rutan . Om filtret är en kon , Skruva loss och dra ut den ur lådan .
3

Borra små hål i toppen av lådan med hjälp av en borrmaskin och en liten borr . Om filtret är en kon, borra hål på sidan av lådan och toppen. Mönstret av hålen spelar ingen roll , och ca 30 till 50 hål ska göra .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110403.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.