Hur man reparerar Harley motor mount Vibrationer

Om ett motorfäste på din Harley vibrerar, är motorfästet lös eller fästa bulten som håller motorfästet på plats rivs. Motorn mount (er) kommer att placeras mot framsidan av den Harley motor, på undersidan av motorn mellan ramen och motorn. Vissa Harley motorcykel modeller med stora motorer har två motorfästen, dock de flesta Harley modeller har ett motorfäste och en överföring mount. Saker du behöver
Motorcykel jack
Ratchet set
Visa fler instruktioner
1

Placera motorcykeln jack under motorblocket och höja jack huvudet upp till motorblocket för att ta vikten på motorn motorfästet. Om Harley har två motorfästen, avgöra vilka berg som vibrerar.
2

Ta motorfästet fästskruven från centrum av motorfästet med spärrfunktion set. Dra låsbulten ur fästet.
3

Inspektera låsbulten. Leta efter strippning av bulten, rost, böjning eller någon annan skada. Om bulten är skadad, byt ut den. Alla lokala Harley-Davidson återförsäljare bör ha ersättning bulten.
4

tillbaka låsbulten till motorfästet och dra åt fästskruven med spärrfunktion set. Dra åt skruven så att fästet inte kan röra sig.
5

Starta motorn och rev motorn några gånger för att se till att fästet är tillräckligt stram att fästet inte längre vibrerar.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106850.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.