Hur man gör en XR 100 Dirt Bike Street Legal

Hondas XR100 rymmer en stor punch för en så liten dirt bike, vilket gör det till en perfekt kandidat för att erbjuda ett snabbare alternativ till en moped eller scooter på vägen. Standard road pågående biljettpris inklusive ett fungerande horn, blinkers, ljus och Department of Transportation (DOT)-godkänd street däck kan hjälpa dig komma närmare ridning på gatan. Dock kan omvandla en XR100 för gatbruk ta mer fotarbete än att bara installera delar. Ett samtal till din lokala Department of Motor Vehicles (DMV) kan hjälpa dig att avgöra vad som krävs, mekaniskt och juridiskt, för att göra din XR100 street-legal i ditt område. Saker du behöver
Dual sport Inbyggnadssatsen
Speglar
Baffel
magnetisk pickup hastighetsmätare
DOT-godkända dual sport däck
MSO blankett
Visa fler instruktioner
1

Installera en dubbel sport kit, bestående av en strålkastare, svans och bromsljus, blinkers och andra nödvändiga elektriska komponenter, på dirt bike. Kontrollera att alla lampor, signaler och signalhorn fungerar korrekt. Testa den elektriska systemets prestanda. Slå på strålkastarna utan att starta motorn. Satsens Batteriet måste kunna driva strålkastare i minst 20 minuter.
2

Installera extra utrustning på dirt bike för att möta lokala trafikföreskrifter regler och förordningar. Installera en spegel på en eller båda sidorna av styret. Installera en skärm i ljuddämparen för att minska avgasljudet. Installera en eftermarknad magnetisk pickup hastighetsmätare på framgaffeln och hjulet. Byt lager knölig stil off-road däck med dubbla sport däck som är godkända av DOT för användning i terräng. Addera 3

Registrera dirtbike på din lokala DVM. Fyll i formuläret fordonets registreringsnummer och presentera dirtbike s MSO (tillverkarens deklaration om Origin) form. Fyll i en programförklaring Utförande om det behövs. Har den dirtbike inspekteras, om det krävs av din stat eller stad. Betala några Registrering krävs avgifter och anbringa registreringsskylt för att din smuts cykeln s bakskärm.
4

Ansök om en motorcykel eller scooter operatörslicens på din lokala DMV. Slutför de tester som krävs av DMV och betala de avgifter som krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107363.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.