Hur Byt Softail drivrem

Den drivremmen på en Harley Softail är ansluten till bakhjulet och transmissionen. Om drivremmen är skadad eller trasig, kommer cykeln körs inte korrekt. Byte av drivrem själv kan spara mycket tid och pengar. Med rätt verktyg och kunskap, kan nästan alla Harley ägare byta drivremmen i cirka två timmar. Du kan köpa de verktyg och ersättande bälte på någon Harley återförsäljare. Saker du behöver
Motorcykel stativ
Tänger
Tryckstång
Hammer
Ratchet som
Visa fler instruktioner
1

Höj Softail från marken med hjälp av motorcykeln stativet. Ta bakaxeln muttern med en tång. Knacka axeln stången med hjälp av tryckstången och hammare.
2

Skjut Softail bakre hjulet framåt och ta bort drivremmen från drevet. Ta bort täckplåten från sidan av transmissionen och kräng av remmen transmissionen. Addera 3

Placera den nya remmen på transmissionen. Placera remmen på bakhjulet drevet. Placera bakhjulet på ramen och ersätta axelstång motsatsen till det sätt som du tog bort det.
4

Dra bakhjulet bakåt tills spänningen markeringarna på svingen linje med markeringarna på bakhjulet. Sätt tillbaka och dra åt bakhjulet muttern och sänka cykeln till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109650.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.