Hur man tar bort Avgassystem Bafflar

Avgassystem bafflar är speciella sektioner placerade i avgasröret för de flesta motorcyklar som stöd för att minska ljudet som produceras av motorcykelns motor. Baffeln består av en kammare sektion fylld med glasfiber, och att ta bort den förbryllande effekt du bara behöver skära eller öppna upp förstärkningar kammaren för att avgaserna för att kringgå gäcka systemet. Modifieringen är ganska vanligt och kan ske på bara några timmar med rätt verktyg. Saker du behöver
Ratchet
Drill
1-tums hål såg
Grinder
Dremel verktyg
hammare och mejsel
1/2-tums träpinne rod

Visa mer instruktioner
1

bort hela avgassystemet från motorcykeln för att möjliggöra enklare modifiering till ditt avgassystem bafflar. Unbolt avgaser från sina fästpunkter till cykeln chassit och motorn.
2

Kapa avgasröret konen från den huvudsakliga avgasröret med en Dremel verktyg. Könen kommer inte kan anbringas på nytt och kan kasseras. Ett nytt slutrör kan installeras senare eller röret kan lämnas utan en kon. Slipa kanterna på avgasröret för en slät yta om detta är fallet.
3

Använd en 1-tums Hålsågssats fäst vid en borr för att skära hål i den exponerade frontbaffeln plattan runt det centrala röret. Börja med att borra fyra hål, en ligger alla på 12, 3, 6 och 9 lägena klockan. Detta kommer att öppna upp baffeln och skapa en starkare avgas ljud. Denna ändring kommer att vara lämplig om du bara vill ha en mild god ökning. Om detta är fallet, installera om avgassystemet till din cykel. Om du vill ha en starkare avgaser, borra fler hål eller gå vidare till steg 4.
4

Borra ytterligare flera hål i frontbaffeln, varje hål överlappar den sista. Detta tar effektivt bort hela baffelplattan, även om det blir några skarpa kanter.
5

Knock de ojämna kanter kvar från baffeln plant med en hammare och mejsel.
6 < p> Infoga en tjock träpinne rod, 1/2 tum i diameter eller större, i ditt centrum rör. Stången bör passa väl. Twist och vicka stången med viss kraft förrän mitten röret lossnar sin svets och separerar lätt från avgassystemet.
7

Rengör insidan av det nyöppnade avgasröret genom att knacka eventuella kvarvarande ojämna kanter platt med en mejsel eller med slipmaskin. Installera om avgassystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106583.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.