Så sänk fronten på en GSXR 600

Medan sänka den främre änden av en Suzuki GSX-R600 kommer att göra det lättare för en kortare ryttare att stå handfallen på marken, är det praxis vanligt förekommande på banan till ändra GSX-R: s styrande vanor. Ändring framgaffeln höjd i styr klämmor också ändrar GSX-R600 grundläggande styrgeometri, vilket gör att motorcykeln att slå snabbare, på bekostnad av minskad linjär stabilitet. Att förändringarna är inte så svårt, men att göra det i små steg för att förhindra instabilitet medan ridning. Saker du behöver
Steering klämma lift
insexnyckel ställa
Visa fler instruktioner
1

Lyft din GSX-R600: s framgaffeln och hjulet från marken, med hjälp av en hiss styrning klämma. Denna typ av hissen inte släpper vikt på framgaffeln, så att du kan flytta gaffel som behövs för förfarandet.
2

Lossa nypa bultar på övre och nedre klämmor styrning och båda styren , med hjälp av en 6-mm insexnyckel.
3

tag i den främre gaffelbenen och lyft upp tills toppen av gafflarna sträcker sig ovanför den övre styrningen klämman. För bästa resultat, inte höja toppen av gafflarna mer än en tum ovanför den övre styrningen klämman. Dra åt nypa bultarna på övre och nedre klämmor styrning, med hjälp av en 6-mm insexnyckel.
4

Skjut båda handtagen upp mot botten av den övre styrningen klämman. Drag styret nypa bultar, med en 6-mm insexnyckel. Sänk din GSX-R600 från styrhytten klämman hissen.
5

Ta din GSX-R600 för en kort provtur. Ride i långsam takt tills du vant till din motorcykel nya styrande vanor. Justera gaffelhöjd som behövs efter din provtur genom att upprepa steg 1 till 4.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109106.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.