Acerbis Handskydd Installation Tips

Acerbis gör en mängd olika off-road motorcykel tillbehör, inklusive handskydd. Många off-road cyklar inte kommer med handskydd, andra har lager Handskydd eller valfri Handskydd, men specialitet tillbehör tillverkare som Acerbis utan tvekan göra en bättre produkt. Lite arbete krävs dock för att installera och justera eftermarknaden alternativ korrekt. Lossa Throttle Assembly
p Det kan vara frestande att börja ta allt isär, men du behöver inte ta bort din gaspådrag montering bara sätta in Acerbis Handskydd. Bara lossa monteringen. De flesta gasreglage församlingar har en vikbar design som lossnar med ett par skruvar. Om du känner någon grus i ditt gaspådrag, det är inte en dålig tid att rengöra den och lägga till lite torra glidmedel, såsom molybden.
Försiktigt skära av änden på gashandtaget

Acerbis Handskydd ansluter med en expansion bult som glider in i änden på styret. Du måste skära ett hål i slutet av greppet. Under greppet blir vinyl spjällhus som kanske eller kanske inte redan har ett hål i sin ände. Undersök genom att först skära ett litet hål i greppet ände. Överväg att använda en en liten kniv som lätt kan skära en radie som en skalpell, så du gör en ren linje. En rund fil eller roterande verktyg kan användas för att trimma vinyl spjällhus. Du vill trimma både huset och greppet även med inre diameter på styret slangen. När du är klar, kommer du att glida utbyggnaden bulten i styret änden.
Bar Mounts

andra änden av Handskydd kan fästa med en bobby stift-formad legering fäste. Du måste sprida fästet tillräckligt bred för att trä den över styret. Du behöver några verktyg som hjälper dig att bända fästet öppen. Plocka släta nyfikna verktyg eller använd en trasa som utfyllnad så att du inte förstör ytan på dina nya vakter. Oroa dig inte om att bryta dem, de var noggrant utformade för att glida över dina barer. Annars är det en liknande design som din gas församling -. En enkel tvådelad system du skruva runt baren
Montering, testning och Skärpning

Nu när du har båda sidor av vakten på plats, kommer det att göra en skyddande loop framför handen. Det ska vara enkelt att rotera eftersom det inte har skärpts ännu. Knappt snug en av de anslutningar så att du kan justera skyddet för hand. Nu, sitta på cykeln och ta tag i baren i din körställning. Se till att din handspak inte kommer att binda i någon del av sitt utbud av rörelse. Tänk på vinkeln av vakten, justera den nedåtgående brantare för lägre hastighet turridning och lite högre för högre hastigheter, för att skydda dina knogar från stenar kommer på dig på en flackare båge. Snug vakterna på plats. Dra inte åt dem, bara skön fästena tills vakten hålls fast. Processen är liknande för vänster hand grepp, men du kommer inte att ha gasspjället församlingen att lossa eller gaspedalen församling för att trimma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111354.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.