Hur Shave en motorcykel Seat

Även bekväm för de första 10 eller så miles, motorcykel säten ofta lämnar mycket att önska efter det. Vissa platser, i själva verket, har jämfört med träplankor insvept i läder. För att bekämpa detta, har många DIYers tagit till rakning skum kudde i sätet för att lindra smärtsamma tryckpunkter och obekväma ridning positioner. Medan förändra sitsen är ganska enkel, vilket gör den lämplig justering som ger maximal komfort kräver lite förberedelser. Saker du behöver
spetstång
Märkpenna
Respirator
4 1/2 tums kvarn
Grinder slipplatta och skivor, Closed-120 grit
Polyuretan skum
cellplast
Spraylim
Kraftig elektrisk häftpistol och 1/4-tums klammer
Visa fler instruktioner
1

Sitt på motorcykeln. Gör sedan en lista över de problem du upplever som kunde inklusive glida in i bensintanken eller för mycket press på dina handleder eller sätet ("sitter" ben).
2

Bestäm orsaken till din problem. Det finns två viktiga faktorer att tänka på: Pitch, vinkeln på sitsen från framsidan till baksidan, och vaggan, fördelning av vikten över sätet. Om för mycket tryck läggs på handlederna, eller du fortsätter att glida framåt mot tanken, du har för mycket tonhöjd. Cradle frågor är skapade av plana eller peak-formade säten som inte vaggan skinkorna för att fördela vikten jämnt.
3

bort vinyl /läder sittunderlag genom att dra ut häftklamrar som fäst locket till sittunderredet. Vänd stolen över och börja dra klammer ut med en spetstång. När häftklamrar är ute, dra locket bort av stolen.
4

Markera de områden av skum som du kommer att ta bort med en märkpenna.
5

Sätt en respirator på och börja raka skum pad med slipmaskin med ett lätt tryck mot skummet att skära långa slag där det är möjligt.
6

Klipp din skum med slutna celler för att skapa din bottenduklagers foundation följt av en dämpning "tröst" skikt av polyuretanskum.
7

Spraya renrakad skum med självhäftande spray, och låt den bli klibbig. Placera grunden lagret på sätet, och spraya igen med lim. Lay komfortskiktet över grunden, och formen eller ta bort överflödigt med din kvarn.
8

tillbaka klädseln och dra det vänstra bakre hörnet så tätt som möjligt. Staple hörnet på plats innan du drar den högra bakre hörnet tight. Den vinylen på stolens yta mellan de två hörnen ska vara slät och tät. Staple vinyl för att fästa det.
9

Fortsätt ner sätet i 1-tums steg, dra och häftning i ett sicksack-mönster, tills du är klar stolen.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106663.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.