Hur man installerar ett FMF rör i en Yamaha Blaster

FMF Racing linje av avgassystem har byggt en stark anhängare bland off-road ATV-entusiaster och racers, som ger ökad effekt vinster på en nominell kostnad. FMF tillverkar flera alternativ för en Yamahas Blaster ATV som måste köpas som en tvådelad systemet. Dessa system består av en expansionskammare utrustat avgasröret som leder ut från motorn och en friflytande ljuddämpare. Bortsett från verktyg och några packningar, kommer majoriteten av de delar du behöver förses med din FMF pipa. Detta är en relativt snabb projekt som inte bör ta längre tid än en timme att slutföra. Saker du behöver
4-mm insexnyckel
kryssmejsel
12-mm hylsa
Hylsnyckel
Avgaspackning
Exhaust gemensamma
Två avgas klämmor

Visa fler instruktioner
1

Reach under bakskärmen och låsa sätet spärren. Dra sitsen bort av ATV. Avlägsna den främre högra framskärm från ATV. Använd en 4 mm insexnyckel för att skruva loss Fenders bultar.
2

Lossa klämmorna som fäster ATV ljuddämparen till avgasröret med en Phillips-skruvmejsel. Klämmorna är placerade under den högra sidan av bränsletanken, en på varje sida av skarven som förbinder ljuddämparen och avgasröret. Skruva par bultar som fäster ljuddämparen till ATV ram, med hjälp av en hylsnyckel utrustad med en 12-mm-uttaget. Dra ljuddämparen bort från avgasröret och ta bort den från baksidan av ATV.
3

Lossa avgasröret s bultar från ATV ramen med en 12-mm-uttaget. Lossa båda muttrarna från avgasröret krage på framsidan av motorn med hjälp av en 12-mm-uttaget. Dra kragen av motorns avgaser dubbar och skjut ner avgasröret. Dra röret ur motorn och ta bort den från höger sida av ATV. Avlägsna Avgaspackning från motorns avgasporten.
4

Sätt den nya FMF avgasröret till den högra sidan av ATV ram. Placera en ny avgas packning i motorns avgasporten. Tryck på FMF rörets inlopp in i avgasportar och skjut rörets kragen på plats över avgas dubbar. Skruva löst kragens nötter över avgas dubbar med en 12-mm-uttaget.
5

Skruva FMF avgasrör s bultar löst på plats på ATV ramen med en 12-mm-uttaget. Slip en ny avgas gemensamt och ett par nya klämmor över änden av FMF röret. Dra inte åt klämmorna vid denna tidpunkt.
6

Slip FMF ljuddämparens inlopp rör genom den bakre delen av ATV, tryck in den i rörets avgaser gemensamt. Skruva FMF ljuddämpare löst på plats mot ATV ramen med en 12-mm-uttaget.
7

Kontrollera anslutningen mellan motorn och avgasröret och avgasröret till ljuddämparen med varandra för att undvika avgas läckage. Flytta röret eller ljuddämparen som behövs tills de monteras tätt mot varandra.
8

Dra avgasröret fästelement helt med en 12-mm-uttaget. Börja i avgaserna kragen av nötter, följt av avgasröret och ljuddämparens bultar. Dra åt båda avgas ledens klämmor med en Phillips-skruvmejsel.
9

Montera främre höger framskärm på ATV och skruva det på plats med en 4-mm insexnyckel. Sänk sitsen på ATV och lås den på plats med hjälp av sätet spärren under bakskärmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110390.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.