Hur Packa Dirtbike Ljuddämpare

Till skillnad från serie baffelplåtar och rör som används av de flesta street-ridit motorcykel ljuddämpare, dirt bike halsdukar anställa ett perforerat inre kärna rör insvept i en förbrukningsvara fiberglasmatta kallas packning, för att minska dirtbike s avgasljudet . Med tiden försämras packningen som de uppvärmda avgaserna bränna bort fiberglasmaterial, vilket resulterar i en ökning av buller och en minskning av effekten. Medan jobbet är enkelt flyttas ut till en lokal återförsäljare, ompackning av ljuddämparen är en enkel procedur, normalt utföras på egen hand inom en timme. Saker du behöver
Hylsnyckel och uttag
Borrmaskin med 1/8 "borr
gummiklubba
Arbetshandskar
glasfiberpackning material
Hög temperatur RVT tätningsmedel
butik trasa
1/8 "nitar
nitpistol
Visa Fler Instruktioner
en

Justera därefter till ljuddämparens avgaser klämma och avlägsna dess hängare bult, med hjälp av en hylsnyckel . Dra ljuddämparen från smuts cykelramen och ställ den på en ren arbetsyta.
2

Ta bort ljuddämparen utlopp mössa, med hjälp av en borrmaskin och en 1/8 tum borr för att avlägsna utloppet jordbrukspolitikens nitar. Knacka sidorna av utloppslock lätt, med en gummihammare tills utloppslock lätt avlägsnas från ljuddämparen bostäder.
3

Sätt på ett par arbetshandskar och nå in i ljuddämparen. Fatta lindade inre kärnan röret och dra ut den ur ljuddämparen bostäder.
4

Packa den inre kärnan rör och kassera gammalt förpackningsmaterial.
5

Placera den inre kämrör på kanten av ett nytt ark glasfiber förpackningsmaterial. Rulla den inre kärnan rör att tätt svepa förpackningsmaterialet runt den. Skjut nyligen inslagna inre kärnan rör in i ljuddämparen bostäder.
6

Sprid ett tunt skikt av hög temperatur RVT fogmassa runt basen av utloppslock. Seat utlopp locket på ljuddämparen bostäder, med lätta slag med en gummihammare. Torka bort överflödigt RVT tätningsmedel, med en trasa.
7

Nita utloppslock på plats, med hjälp av de ursprungliga nithålen på ljuddämparens bostäder. Sätt en 1/8 tum niten i varje hål, med hjälp av en nit pistol.
8

tillbaka ljuddämparen på dirt bike, med hjälp av en hylsnyckel för att dra åt ljuddämparens galge bult och avgas klämma.

9

Starta dirtbike motor till säsongen det nya förpackningsmaterialet. Kör dirtbike tills ljuddämparen slutar röka eller producera gnistor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107646.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.