Hur man installerar LED-lampor i sadelväskor

Sadelväskor används ofta för motorcykel touring. Dessa hårdskaliga påsar fäster vid de bakre sidorna av motorcykeln och ge en vädertätt skal att transportera kugghjul på rymd-begränsad motorcykel. Lägga till en serie små LED-lampor till sadelväskor ger en extra nivå av synlighet för andra på vägen, vilket ger en extra säkerhetsnivå för ryttaren. Lägga till LED-lampor till sadelväskor är en snabb och enkel uppgift, och en som är lätt att göra själv. Saker du behöver
Utility Sponge kniv Mössor och tvålvatten
Visa fler instruktioner
1

lägga ut LED ljuslist för sadelväskor. Dessa remsor är tillgängliga via butiker motorcykel leverans. Håll remsan upp mot sadelväskor och bestämma var du vill skära ner dem till en anpassad passform.
2

Skär ner de LED-lister till önskad längd. Vid kapning av LED-ljus band, kolla din bruksanvisning, eftersom vissa kräver nedskärningar göras i vissa lägen. Kom ihåg, kolla två gånger och skär en gång.
3

Tvätta ytan av sadelväskor där LED lysrör kommer att fästa. Använd tvål och vatten och en svamp, låt sadelväskan områdena torra.
4

Dra bifogade sladdar och pluggar ut från remsan och dra bort tejpen på undersidan av LED-remsa.

5

Stick LED-lampor på sadelväskor i tvättade och prepped området. Tryck hårt på bandet för att få limmet att ställa.
6

Kör trådarna eller pluggar till önskad strömkälla. Använd motorcykelns batteri eller en uppsättning batterier bilagor i sadelväskor själva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110807.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.