Specifikationer för en Suzuki TS90 Carb

Suzuki började tillverka motorcyklar 1952 och är en medlem av "Big Four" från Japan. Suzuki är känd för sina off-road cyklar, gata cyklar och racing. Suzuki cyklar har vunnit titlar World Racing. Suzuki TS90 motorcykel infördes 1970 och upphörde tillverkningen 1976. Suzuki TS90

Suzuki TS90 använde en förgasare istället bränsleinsprutning eftersom bränsleinsprutning orsakade strypning problem. Det är också mer ekonomiskt att bygga en motorcykel med en förgasare. Förgasaren ger rätt blandning av bränsle och luft för att göra motorn köras. Inte tillräckligt med bränsle och motorn går magert, inte tillräckligt med luft och motorn går rika.
Förgasare

TS90 förgasare är ett rör och en justerbar gasspjället. Plattan styr flödet av luft genom röret. I röret är en venturi, eller en förträngning av röret. Genom satsningen, är ett vakuum skapas. Också i venturi är ett hål, där bränslet dras in TS90 förgasaren består av fem huvudsakliga mätning kretsar: choke kretsen, huvudmunstycke, nål jet och jet nål, gasspjäll och pilotkretsen. Kretsarna styrs av trottelpositionen och inte motorns varvtal. Då gasspjället öppnas, drar den bilden upp att tillåta luft att strömma in Nålen lyfter huvudmunstycket för att tillåta bränsle att strömma in från flottören skål. Gasventil mätaren avgör hur mycket luft får blandas med luften. Strålarna används för att finjustera uteffekt hos motorn. Piloten jet styr den nedre tredjedelen av gaspådraget och huvudmunstycket styr de övre två tredjedelarna av gaspådraget. Förgasare åter bygga kit finns för Suzuki TS90. Satsen innehåller bostäder och doseringsstav, jets, packningar, fjädrar och nålventiler samt gummiringar och fiberbrickan.
Motor

Suzuki TS90 hade en total längd på 74 inches, en bredd av 33 inches och en höjd av 42 inches. Den TS90 hade en markfrigång på 7 inches och vägde 197 £. Den drevs av en luftkyld, 89 cc encylindrig, och roterande ventil motor. Motorn var 11 hästkrafter vid 7500 rpm och hade en maximal körhastighet av 65 till 70 mph.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108877.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.