Hur Fastsurrning en motorcykel för transport

Ofta är det nödvändigt att transportera din motorcykel via sängen av din lastbil eller släpvagn. Detta kan vara på grund av skada på cykeln eller kanske sträcka att förflytta är alltför stort för att drivas på en motorcykel ensam. Oavsett omständigheterna, är det viktigt att på ett säkert och korrekt sätt säkra din motorcykel under transport. En cykel som inte är säkra kan få allvarliga konsekvenser för det fall det lossnar under transport. Saker du behöver
4 bra remmar kvalitet spärr
4 mjuka slingor
Visa fler instruktioner
1

Wrap en mjuk slinga runt vänstra handtaget av motorcykel. Den mjuka öglan är valfritt, men rekommenderas starkt, eftersom det håller metallbitar i spärren bort från cykeln för att undvika repor under resan.
2

Fäst kroken änden av spännbandet genom mjuk slinga och den andra änden till en säker plats i din lastbil eller släpvagn. Välj ett spännband som har en stark metall med en tand-stil gripande platta för ökad säkerhet.
3

Upprepa steg 1 och 2 med den högra handtaget.
4

Dra åt varje rem tätt så att cykeln sitter säkert i upprätt läge på egen hand. Var noga med att inte trycka ihop framgaffeln för att undvika skador upphävande av cykeln. Se din bruksanvisning för detaljer.
5

Välj en stabil del av den bakre vänstra sidan av cykeln och svepa en mjuk slinga runt det. Fäst remmarna i likhet med hur du gjorde i fronten och fortsätt att göra samma sak med den högra sidan.
6

Re-kontrollera tätheten av banden före och under resan för att säkerställa cyklar stabilitet och säkerhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107807.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.