Honda Benly 150 Specifikationer

Honda Benly cykel är en liten all-terrain motorcykel byggd för tuffa, off-road klättring förhållanden. Även om det inte längre är i produktion av Honda, entusiaster håller fortfarande denna slitstark cykel i omlopp. Den Honda Benly producerades 1959-1962, samt två modeller släpptes, Touring-modellen och Super Sport. Den Honda Benly ursprungligen rullade av produktionslinjen i rött, blått eller brunt. Enligt Steve Larson i MidAmerica Motoplex är Honda Benly känd för sin pålitlighet och bekymmersfritt ägande. Motor

Motorn i Honda har Benly ett deplacement på 194 cc. Den tvilling, fyrtaktsmotor ger 16 hästkrafter med 7000 rpm. Kompressionsförhållande på Honda är Benly 8.8:1. Bränsle levereras till motorn genom en Keihin VB15A förgasaren. Motorn förvaras svalt genom en luft kylsystem. Överföringen rör sig genom 4-växlad växellåda med en kedja-typ slutväxeln. Honda Benly Motorn har elstart, och det finns också en kick-start backup om det behövs. Topphastigheten för Honda är Benly 75 mph.
Fjädring

Den främre hjulupphängningen av Honda Benly består av en olje-dämpade gaffel. Den främre hjulupphängningen tillåter 4,5 inches av resor för att absorbera stötar från styret. Den bakre upphängningen består av dubbla stötdämpare som tillåter 2,5 inches av resor. De stötdämpare absorberar inte många stötar och skakningar, men det hjälper att hålla cykeln stabilt runt hörn. Bromsarna på fram-och baksidan expanderar trumbromsar. Både främre och bakre trumbromsar i Honda Benly har en enda ledande sko.
Storlek

torrvikt Honda Benly 150 är 269 pounds , den våta vikten av cykeln med en full tank är 308 pounds. När sitsen är på den lägsta inställningen mäter cirka 29 inches från toppen av sätet till marken. Cykeln är 43 ½ inches tall från marken till toppen av styret. Den Honda är Benly 78 inches lång från framskärmen till bakskärmen. Hjulbasen på denna cykel är 50,4 inches, så ryttare ska vara försiktig när du gör svängar i höga hastigheter, eftersom cykeln kan välta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108992.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.