Hur man flyttar blinkers på en motorcykel

Flyttning av blinkers på en motorcykel görs främst för att göra plats för ytterligare tillbehör såsom väskor. Givetvis kan andra faktorer såsom personliga stil spelar som ett stort inflytande i den här proceduren. Även eftermarknaden bolt-on omlokalisering kit finns för många av dagens motorcyklar, vissa applikationer kräver tillverkning och DIY ändringar. Ha ett tydligt mål innan du börjar, eftersom kapning och skarvning av din motorcykel elsystem kan krävas. Saker du behöver
String
elektrisk tråd, röd och svart
Wire kapning och skalning Tool Review lödkolv
P-klämmor eller konsoler
Visa fler instruktioner

1

Välj en fästpunkt för dina flyttat blinkers. Framåtvänd blinkers kan monteras på gafflarna eller ramens ner rör, den del som sträcker sig under framgaffeln och under motorn, användning av p-klämmor. Bakre blinkers kan flyttas längre ner på fender, till ramen, eller monteras med konsoler till de bakre stötdämparna.
2

bort blinkers från motorcykeln och lokalisera blinkers s ledningar kontakt. Följ blinkers s ledningar från sitt lager plats till kopplingen som förbinder blinkers till motorcykelns ledningsnät. Koppla blinkers på motorcykelns ledningsnät.
3

Mät avståndet från motorcykelns blinkers kontakt till blinkers är önskad monteringsplats med hjälp av en lina. Med hjälp av denna mätning, skär två separata längder av rött och elektrisk elektrisk tråd med en tråd kapning och skalning verktyg. Skär två uppsättningar, en per blinkers. Dessa ledningar kommer att användas för att ansluta blinkers till kabelnätet.
4

Skär blinkers s ledningar med en tråd skärverktyg, välja en punkt halvvägs mellan blinkers och dess kontakt. Skala slutet av blinkers: s del av tråden. Skarv i längre längd av kablar på den, koppla den svarta kabeln till blinkers negativa tråd och den röda kabeln till blinkers positiva tråd. Gå trådarna permanent med hjälp av en lödkolv.
5

Slide en längd av krympslang över ledningar, trycka det ner tillräckligt långt för att lämna den öppna änden av den exponerade tråden.
6

Strip anslutningens delen av tråden med en tråd skalningsverktyg och skarva den på den öppna änden av de långa trådarna. Anslut den röda kabeln till kontakten positiva tråd och den svarta kabeln till kontakten negativa tråd. Använd en lödkolv för att ansluta ledningarna permanent.
7

Dra krympslang över lödfog. Applicera värme med en värmepistol för att krympa röret.
8

Montera blinkers på motorcykeln och rutten den utökade ledningen till motorcykelns ledningsnät. Fäst ledningarna till motorcykelns gafflar eller ram med nylon buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107130.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.