Hur man reparerar en Honda motorcykel

Honda har många motorcyklar på marknaden. Byta kedjan /remmen är en universell jobb och är inte komplicerat att genomföra. Kedjan /remmen löper från framdrevet till bakhjulet drevet. Kedjan /remmen överför kraften från motorn till bakhjulet så att motorcykeln att flytta. Bakhjulet behöver tas bort och du kommer att behöva en grundläggande kunskap om din Honda motorcykel. Saker du behöver
Motorcykel jack
Wrench
Gummi tippade hammare
Ratchet uppsättning
Ny enhet kedja /rem
Visa fler instruktioner
1 < p> Lyft Honda motorcykel från marken med hjälp av motorcykeln jack. Använda skiftnyckel avlägsna den säkrande muttern som håller det bakre hjulet på plats på ramen. Knacka ut axeln bulten med gummit spets hammare.
2

Skjut Hondas bakhjulet mot motorn och ta bort kedjan /remmen från drevet. Ta kedjan /remmen skyddsplåten med Ratchet set och koppla kedjan /remmen från framdrevet. Addera 3

Placera den nya kedjan /remmen på framdrevet. Byt ut skyddsplåten. Lyft bakhjulet upp och på ramen. Anslut den nya kedjan /remmen till bakhjulet drevet. Byt axelbulten till mitten av hjulet säkra bakhjulet i ramen.
4

Dra den nya kedjan /remmen den rekommenderade spänningen för den specifika Honda motorcykel modell. Byt ut låsmuttern till axeln och dra åt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106896.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.