Hur man uppgraderar CR250 Plast

Honda CR250 är en tvåtakts motorcross dirt bike. Plasten är plastkroppen som utgör det unika utseendet på Honda CR linjen. Kroppen kit vanligen fäst vid metallram CR med 11mm bultar, sex plastdetaljer gör upp kroppen kit. Du kan köpa en ny kropp kit från någon Honda Powersports utlopp eller från en Honda motorcykel hemsida. Saker du behöver
Ratchet
11mm socket
Byte Honda CR bodykit
Visa fler instruktioner
1

Demontera skruvarna som håller fast plasten kroppen kit till ramen för CR250 med Ratchet och 11mm uttag. Alla bultar är klart synliga.
2

Dra plastdelar off av ramen för CR250 och ställ dem åt sidan. Torka av smuts som finns på ramen när du har tagit bort plasten bodykit med en handduk och vatten.
3

Placera bit bodykit på sidan av bensintanken. Fäst plasten kroppen på stativet med bultarna och dra åt dem tills de är ordentligt. Placera den mellersta delen av kroppen på ramen ovanför förgasaren, fäst den med hjälp av bultar. Placera den bakre kroppsdelen över ljuddämparen. Kontrollera att små plast läppen går under kanten av den mellersta kroppsdelen. Fäst den bakre kroppsdelen med hjälp av bultar.
4

Upprepa steg 3 för att fästa bodykit till den motsatta sidan av Honda CR250.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107938.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.