Hur sänka en GSX-R

Suzuki GSX-R familj av motorcyklar är synonymt med sportbikes och prestanda. Infördes 1985, GSX-R750 set prestandatester och revolutionerat världen sporten motorcykeln. Sedan införandet har det varit många modeller och storlekar motor som används i GSX-R lineup. Känd för sina sportiga ryttare ergonomi kan GSX-R passar inte alla ryttare perfekt. I synnerhet, kan kortare ryttare har problem åt ordentligt på den relativt höga sätet på en GSX-R. Som sådan, många är intresserade av att sänka sin motorcykel. Det finns ett par av strategier för att uppnå denna effekt. Saker du behöver
Automotive verktyg
motorcykel står
Dragstänger /ben hund
Front suspension bussningar
Visa fler instruktioner
sätet sänks
1

Använd en säker bakre stativet för att få din motorcykel stå upp rakt och stödjas. Bestäm hur mycket du behöver för att sänka motorcykeln. Generellt, kommer att sänka ett par inches gör en väsentlig skillnad.
2

Ta din plats till en upholster att få skummet rakat ner, effektivt sänka höjden.
3

Ta bort sadeln och klädseln genom att ta bort fästen på undersidan om du känner dig bekväm utför sätet modifieringen själv. Detta kommer att avslöja skummet delen av sätet, som kan noggrant rakat ned. Var noga med att lämna tillräckligt med skum för att få visst stöd.
4

Recover stolen och sätt tillbaka locket med häftklamrar eller andra fästelement, beroende på motorcykeln. Detta bör ge viss höjd lättnad och göra avståndet till marken kortare. Eftersom upphävandet inte har ändrats, finns det ingen anledning att oroa sig för fjädring inställningar och styrgeometrin att ändras och du kommer inte att märka en prestanda minskning eller minskad markfrigång. Addera Sänka Suspension

5

Skaffa sänka länkar för bakvagnen från en lokal butik eller en online-leverantör.
6

Ordna en professionell för att ha de sänka länkar installerade, eller fortsätt att installera dem själv. Endast utföra denna modifiering om du har rätt verktyg och kompetens.
7

Ta din motorcykel till en butik för att få framvagn sänks av en professionell. Även om det är i butiken, har kickstand kortas för att kompensera för den allmänna sänkningen av motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110383.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.