2002 Yamaha V Star 650 Classic Specs

Yamaha V Star 650 Classic, kategoriseras som en mellanvikt kryssare motorcykel, riktat flera konstruktionsuppgifter ryttare flesta ryttare leta efter i en midsize cruiser cykel, såsom styling, åkkomfort, hantering, värde och tillförlitlighet. Den vann "Cruiser of the Year" och "bästa värde" utmärkelser från Motorcycle Cruiser Magazine i sitt första produktionsår. Yamaha tillverkade också en "Custom" modell för V-Star, som presenterade knyckte fendrar och en smidig fjädring. Prestanda

En 40-kubik-tums, singel-overhead-cam (SOHC) 70-graders V-Twin motor drivs V Star, som nådde en terminal hastighet av 69 km /h efter en 200-yard , 50-mph roll-on. Den hade en 81-mm (3,2-tums) hål, en 63-mm (2,5-tums) stroke, en förskjutning av 649 cc och ett bränslesystem med dubbla 28-mm (1,1-tums) Mikuni downdraft-typ förgasare. Den hade ett kompressionsförhållande på 9,0 till 1, en digital transistoriserad spole tändning (TCI) och ett bränsle kapacitet på 4,2 liter. En counterbalancer bidragit till att dämpa motorns vibrationer när du reser under 75 mph, även om vibrationer ökat markant vid hastigheter över 75 mph. Addera Kontroll

V Star hade en femstegad transmission med en axel slutväxeln, såväl som en sju-friktion-koppling. Dubbla 298-mm (11,7 tum) skivor bestod den främre bromssystemet, och en 200-mm (7,9 tum) som bromskraft i bak. Skärmad med borstat rostfritt stål täcker, bestod den främre hjulupphängningen med en gaffel med 5,5 inches av resor. Länken-typ fjädring bak bestod av en förspänning justerbar enda stötdämpare, vilket tillät 3,9 inches av resor.
Mått

Classic hade en total längd 96,5 inches, satt en bredd av 36,6 inches och en höjd på 43,5 inches, och sätet 28 inches hög. Hjulbasen mätte 64 inches, och cykeln vägde 505 pounds. Framhjulet bar en storlek 130/90-16 däck, och ett 170/80-15 passar bak.
Ytterligare funktioner

V Star erbjöd flera faciliteter och alternativ för ökad prestanda, funktionalitet och estetik. Dessa inkluderade två-i-två kromade avgasrör, som tillåts för maximal låg-och mellanregistret motoreffekten, en låg-underhåll drivaxel och ett kromat och polerat motor. Den innehöll en stor diameter stålram designad för en låg sitthöjd och maximal ryttare benutrymme, fullstora brädorna, retro-stil styret och en tråd-talade framhjulet. Cykeln hade kromdetaljer hela, djupt Valance främre och bakre stänkskärmar, en låsning hjälmhållare och en bränsletank monterad på hastighetsmätaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108487.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.