Hur man reparerar Plastic Motorcykel Kaross

De flesta mc-ägare kommer att behöva reparera sin motorcykel plast kropp ibland. Ta din motorcykel till butiken och ha en professionell reparation cykeln kommer att kosta dig två eller tre gången så mycket jämfört med att göra det själv. Du behöver en grundläggande kunskap om din motorcykel för att ta bort plasten kroppen från cykeln, tillsammans med några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Ratchet uppsättning
80-slippapper
120-grit sandpapper
8 oz. bensin
Handduk
Auto spruta primer
Auto sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Demontera bultarna som fäster plasten kroppen till ramen på motorcykelns hjälp av harskramla set. Dra kroppen utanför ramen och lägga kroppen på en ren, plan och torr yta.
2

Slipa ytan av motorcykelns kropp, med 80-slippapper för att ta bort repor och bucklor från kropp. När alla bucklor och repor har tagits bort, kroppen sand med 120-slippapper. Torka av plast ren med en handduk fuktad med bensin
3

. Detta kommer att ta bort dammet kvar från slipning och ta bort eventuella oljor som kan finnas på kroppen. Låt gasen att avdunsta helt.
4

Applicera ett lager av Auto spruta primer på hela ytan av plasten kroppen och låta pälsen att torka i en timme. Applicera ett andra skikt av primer och tillåta att pälsen att torka i en timme.
5

Applicera två lager av auto sprayfärg till plast med en timmes torktid mellan varje skikt. Låt båda skikt av färgen för att helt torka i ca fem timmar och tillämpa en tredje lagret. Låt färgen torka över natten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107356.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.