Harley Davidson Hydrauliska Ryggstöd Installationsinstruktioner

De flesta av de moderna eran Harley Davidson motorcyklar är fullastade med tillbehör som syftar till att skapa en lyxig upplevelse, inklusive satellitradio, hanterar uppvärmd grepp och förinstallerad hydrauliska ryggstöd. Om din Harley Davidson inte är utrustade med dessa tillbehör, då kan du installera en själv. Till exempel kräver en hydraulisk ryggstöd ungefär en timme för en person att installera. Lägga till en hydraulisk ryggstöd kan hjälpa till att minimera ryggont när du reser långa sträckor. Saker du behöver
skiftnyckel
skiftnyckel bultar
Locking, 5/16-tums att 24-inch-by-7/16-inch
Låsmuttrar
plastbrickor
insexnyckel
OD bricka, 1 och 1/8-tums
momentnyckel
Plast skyddskåpor
Battery tube
klämmuttern
bultar Locking, 1/4 till 20 -by-1/2-inch
Fläns skiftnyckel
flänsbultåtdragningsvärden
Flänsmutter
insexnyckel 3/16-inch
Visa fler instruktioner
1

Ta bort sadeln-väska covers från vardera sida av motorcykeln. Beroende på modell år kommer det att finnas en (1991-present) eller två (1988-1990) fästbultar. Avlägsna bultarna med en skiftnyckel.
2

Se servicehandboken att avinstallera sätet. Vänd på sätet över att exponera bultarna. Ta bort fästbultarna fästa sätet med en skiftnyckel. Ta av sadeln och lägg den åt sidan för att undvika eventuella skador. Avlägsna och kassera de två fästbultarna bifogas ledstång monteringsplåt och bakskärm med en skiftnyckel.
3

Samla två 5/16-tums till 24-tums-by -7/18-inch låsbultar för årsmodeller 1998 och äldre. Installera en plan bricka och låsbricka på varje låsbulten, sedan fingret åt för tätt. Hoppa över detta steg för årsmodell 1999.
4

Leta ryggstödet fäste med låsfliken framför motorcykeln, skjut den över handen skena platta guideposts. Vänd fästet över att rymma ryggstödet. Trä ena låsmutter och plastbricka över insexskruven, sedan fingret åt för tätt. Trä ena Allen skruv genom baksidan av kudden, dra åt den ordentligt med en insexnyckel.
5

Placera en 1 1/8-tums OD bricka under ryggstödet monteringsfäste och fäst den med 5/16-tums att 18-inch-by-7/8-inch låsbultar och brickor för alla 1997 och 1998 modeller utan en ledstång. Dra enheten med en skiftnyckel.
6

Thread de avlägsnade låsbultarna genom ryggstödet fäste och ledstång guideposts plattan. Dra åt låsbultarna till 19 foot-pounds med en momentnyckel för årsmodeller 1998 och äldre.
7

Avlägsna plastlocket och låsmutter ur tappen med händerna. Ta inte bort plastbrickan, annars stud plattan kommer att falla ut-av-plats. Säkra ryggstödet monteringskonsolen stud plattan med stud plattan låsmuttern för modell åren 1998 till 2008 med en skiftnyckel. Slip en liten bit av batteri röret genom fender hålet om tappens plattan faller out-of-plats. Fäst röret till en av dubbarna, då finger-dra åt. Flytta slangen upp, sedan placera bulten på plats med händerna.
8

Avlägsna låsbulten, mutter och bricka från bakskärmen och ramdel för årsmodeller 1996 och äldre med en justerbar skiftnyckel. Säkra ryggstödet fäste stöd till ramen medlem med samma lås skruv, mutter och bricka som tidigare avlägsnats med en skiftnyckel.
9

Skjut klämmuttern över ramen tvärbalk centrumhål, som ligger bakom batteriet för modell 1997 till 2008. Fäst konsolen stöd till ramen tvärbalken genom att installera en 1/4 till 20-by-1/2-inch låsning genom konsolen stödjande hålet. Trä låsbulten genom klämma mutter och dra sedan åt låsbulten ordentligt med en skiftnyckel.
10

Vänd fästet stöd över att rymma ryggstödet. Vrid fästet stöd upp på ryggstödet fäste. Trä en fläns bult och mutter genom ryggstödet monteringsfäste, dra åt den ordentligt med en fläns skiftnyckel. Sätt tillbaka sätet och täcker sadelväska.
11

Håll skåran belägen mellan ryttaren och passagerarsätet öppen. Pressa på ryggstödet stavar och fjädrar lokaliserat på ryttaren ryggstödet. Installera stavar i ryggstödet fästet. Rikta den främre ryggstödets position pad. Justera ställskruven trädd genom öglan öppningen på baksidan av dynan med en 3/16-inch insexnyckel. Ta inte bort skruven helt eftersom det blir svårt att installera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110806.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.