Motorcykel Kedja Nitverktyg

Byta kedja på en motorcykel är lättare än de flesta tror. Med en bra brytare och riveter, kommer jobbet tar inte mer än 20 minuter efter lite övning. De flesta kedjebrytare /riveter verktygssatser tenderar att vara prissatta i $ 80 till $ 120 sortiment, men det är en god investering - speciellt om satsen kommer med en livstids garanti. Om du är en gör-det-självare, eller vill öka din mekaniker kompetens, är en kedja brytare /riveter verktyg ett viktigt tillägg till verktygslådan. Vi har sammanställt en lista över de mest betrodda kedjan verktyg på marknaden i januari 2010. Motion Pro Chain Breaker och Nitverktyg Kit

Motion Pro Chain Breaker och Nitverktyg Kit är förmodligen den mest populära kitet på marknaden för att bryta och nitning kedjor upp till 530 i storlek. Satsen kan användas på cam eller enhet kedjor, kommer med tre tryck stift och är konstruerad av en investering-cast härdad kropp. Motion Pro tools är vanligt bland många mekaniker "specialitet verktygslådor, och deras Chain Breaker och Nitverktyg Kit är ett viktigt tillägg.
DID KM501E

Liten, kompakt och tuff kommer DID KM501E nit verktyg få jobbet gjort med lätthet. Detta verktyg kan du klippa kedjan och presspassningsstift förbindelselänkar, och är kompatibel med 520, 525, 530 och 532-storlek kedjorna. DID KM501E kommer i en denim påse med enkla att följa instruktionerna.
EK Kedja Kapning och Nitverktyg

EK: s Kedja Kapning och Nitverktyg gör VISSTE s ser ut som en cykel verktyg. Med en unik rektangulär låda design och långt handtag, kan denna fasta billet rostfritt stål verktyg driva ut stift och nit förbindelselänkar. Om du har en EK kedja och välja den skruvtyp lyftögla, är allt du behöver en 8 mm nyckel. Den EK Kedja Kapning och Nitverktyg är konstruerad för en livstid av tjänst.
RK Kedja Breaker /Press Fit Rivet Tool

RK Kedja Breaker /Press Fit Nit Verktyget kan bryta 40 - och 50-typ kedjor och tryck passar tight tolerans 40, 50 och 60 O-ring sidoplåtarna. Den RK kedja Verktyget använder speciella flyttbara stift som sammanfaller med storleken på kedjan. En av de bästa sakerna med RK kedja verktyget är det kommer med en livstids garanti på verktygets kropp och handtag.
Pit Posse Heavy Duty kedjeskäranordning och Nitverktyg

The Pit Posse Heavy Duty kedjeskäranordning och Nitverktyg har en tuff konstruktion och gott gummerat grepp längs handtag för maximal komfort. Förpackad i en kompakt plastlåda, kommer verktyget med tre olika stift och tre separata plattor press för ett bredare spektrum av kedjan applikationer. Pit Posse erbjuder också en begränsad livstidsgaranti som säger, "Om det går sönder, kommer vi ersätta det." Addera Stockton Breaker Tool Chain och Rivet Tool Kit

The Stockton Tool Bolagets Chain Breaker och Riveter Kit levereras med allt du behöver för att arbeta på din kedja, förpackad i en termo-gjuten plast fallet. Med flera stiftdiameter som passar en mängd olika kedjor 35-630, kan Stockton s kedja verktygslåda serva även de flesta cam kedjor. Du får en kedja press med löstagbart handtag, tre städ, tre pinnar, två plattor press, en nitmaskin och en hävstång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106053.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.