Hur man använder en Power Ball på Motorcykel Hjul

Den Meguiar makt bollen har blivit en välsignelse för motorcyklister, låg-ryttare entusiaster och fordonsindustrin proffs detalj eftersom det hela på en gång gör jobbet för rengöring och polering ekerhjul både enkel och snabb. Var gång rengöring ekrar innebar skära en T-shirt i strimlor och sitta i timmar i sträck polering, har makten bollen gjorde knepig en som lätt kan åstadkommas på bara några minuter. Saker du behöver
Electric drill
Metal polish grädde
Visa fler instruktioner
1

Ställ motorcykeln på sidostödet eller centralstödet, om sådan finns. Ta bort överflödigt smuts eller tjära på motorcykelns hjul innan du försöker polera krom.
2

Ta makten bollen ur förpackningen. Sätt i metallaxeln i chucken hos den elektriska borren. Doppa makten bollen i metall polish grädde, är noga med att inte lägga för mycket på, som en liten mängd kommer att göra samma jobb med mindre kladd.
3

Sätt makten bollen mellan ekrarna i hjulet och utlösa borrmaskin makt långsamt. För mycket kraft på avtryckaren orsakar skumkuddarna av makten bollen att separera, vilket kan orsaka skador på hjulet som chucken kan sedan kontakta krom.
4

Polera hjulet och ekrarna medan makten bollen roterar på borrmaskin, sätta måttlig press på dynan.
5

Avlägsna överskottet polera med en ren trasa, var noga med att torka av överskottet polera bort av däcken.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110723.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.