De specifikationer för Honda 305 Dröm

Honda 305 Dream är en vintage motorcykel som också är känd som Honda Superhawk CB77. Det var en av tre motorcyklar först införts av japanska biltillverkaren Honda 1961. Cykeln är känd för sin signatur stämplade stål gafflar och smidig motor. Även om det är en lätt motorcykel, gör den kraftfulla motorn att enkelt nå hastigheter på nästan 100 mph. Honda Dröm 305 producerades i cirka 10 år. Med tillväxt i konsumenternas intresse i större och mer kraftfulla motorcyklar, beslutade Honda att ersätta denna modell med en med en större motor. Motorcykel entusiaster fortfarande köpa och handla med drömmen och njuta anpassa sina modeller med tillbehör som sadelväskor och vindrutor. Mått

övergripande mått cykeln är (längd av bredd genom höjd) 79,7 från 24,2 av 37,4 inches. Det har en 51-tums hjulbas och markfrigång på 5,5 inches. Vikten av cykeln är £ 350,5.
Motor

Honda 305 Drömmen har en 305 cc, fyra-cykel, tvåcylindrig motor. Motorn är luftkyld. Kolven förskjutningen är 305cc och borrningen är 2,4 inches, medan stroke är 2,1 inches. Cykeln har en 14-liters kapacitet bränsletanken. Den kompressionsförhållandet är 95 till 1. DH8 tändstift används i drömmen motor. Den maximala hastigheten är 160 km /h och vevhuset kapacitet är 1,2 liter. Vid en hastighet av 31 miles per timme, är stoppsträckan för motorcykeln 52.5 meter.
Transmission och Starter

Transmissionen är en manuell framåt fyra -hastighet konstant ingrepp med en flertallrikskoppling. Cykeln har en elektrisk startmotor och en kick pedal. Cykeln är utrustad med främre och bakre trumbromsar.


Övriga funktioner Färgerna i originalet 1961-1964 Dröm modellen var svart, vitt, blått och scharlakansrött . Det var formaterad med låga styret. Strålkastaren är fyrkantig med en integrerad hastighetsmätare. Ljuddämparen på Honda 305 Drömmen är tillverkad av polerat stämplade stål. Däcket Pumpen sitter under sätet av cykeln. Smörjsystemet är en våt sump med en växel-driven pump.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108133.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.