Hur man gör min Sportster Into en Chopper

Harley Davidson Sportster är en vanlig helikopter plattform av flera skäl. Först har den en enkel motor och transmission konfiguration som lätt kan modifieras. Det andra är motorn kraftfull, och det finns flera lättillgängliga och relativt billiga eftermarknaden uppgraderingar. Harley Davidson erbjuder flera punkter i sin Screaming Eagle linje. Slutligen, det finns många eftermarknaden ramar och kit designade med Sportster i åtanke. Saker du behöver
Bygg planen
Reservdelslista
Lokal titel och licensiering lagar
Motorcykel lift
grundläggande handverktyg
Visa fler instruktioner
Build Plan

1

Utvärdera hur mycket du vill spendera, upprätta en budget och håll dig till det. Detta är en av de mest vitala stegen för att slutföra en bygga. Det är lätt att bli distraherad av delar och tillägg inte redovisas i den ursprungliga planen, och sedan för att köra slut på pengar innan bygget är färdigt. Undvik detta med noggrann hantering av pengar och budgetplanering från början.
2

Välj de komponenter som du vill infoga i din cykel, pris dem och låta dem ingå i planen. Plocka ramar, hjul, säten, barer, däck, belysning och andra komponenter accent. Kontrollera att hjulen kommer att fungera med din ram, däck passar fälgar, och barer och andra tillbehör kommer att arbeta med dina kontroller. Detta kommer att undvika returer av varor eller att behöva köpa ytterligare sådana senare i build, vilket resulterar i kostsamma förseningar.
3

Bestäm vilket arbete du kan göra själv, och vilket arbete du måste lägga ut . Bestäm vem som ska utföra den utlagda arbetet. Få referenser och använda välrenommerade butiker och målare. Få objekt till dem i tid så att de kan få dem tillbaka till dig inom den tidsram du har för din build. Addera Assembly
4

förvärva eller bygga en motorcykel lyftbord. Detta kommer att göra arbetet går smidigare. Köp en bra grundläggande verktygslåda innan du börjar om du inte redan äger en. Se till att du har alla verktyg du behöver. Skapa bänkar och utrymme där du kan arbeta på ett säkert, snyggt och välorganiserat område. Håll området rent, och använda den enbart för detta projekt.
5

Montera samtliga poster enligt instruktionerna som medföljer dem eller använda en grundläggande butik Instruktion för montering. En god förståelse för hur motorcyklar arbete kommer att vara till hjälp i att övervinna problem som du bygger. Använd vridmoment specifikationer tillhandahålls, särskilt för lager styrhuvud, axlar och hjul.
6

Tape målade och kromade objekt för att undvika skador med maskeringstejp, och använda stor försiktighet när du installerar dem. Få hjälp om du behöver det, istället för att försöka svåra arbetsuppgifter ensam. Håll delar väl organiserade, och dokumentera din build med anteckningar och bilder som du går, om du måste backa för att åtgärda felen.
Titel och Licensing
7

Check lokala föreskrifter innan du börjar, och bli vän med någon på din lokala motorfordon avdelning. Låt dem veta vad du gör, och ta reda på alla lokala lagar som gäller för en anpassad bygga.
8

Behåll alla kvitton för alla inköpta artiklar, och om du köper en ram och motor, hålla Producenter av Ursprung (MSO) ark. I alla stater, kommer du behöver dessa för att registrera din motorcykel. Om du använder begagnade delar, få ett underskrivet uttalande från ägaren som sålt delarna, eller titeln till delar cykel du använde. Du måste bevisa att du lagligen erhållit alla de delar du använder för din build.
9

Kompletta inspektioner som krävs av ditt område, har din cykel utsläpp testas om det behövs och ta dessa former till DMV . Du kommer att utfärdas en ny VIN och ny titel. Med dessa kan du licensiera din Sportster chopper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110436.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.