Hur man gör min 2006 Kawasaki 500 Vulcan Go Faster

Kawasakis 500cc Vulcan är den perfekta första cykeln , som erbjuder precis tillräckligt med kraft för att hålla dig nöjd . Som med de flesta motorcyklar inom denna förskjutning kategori , kan de flesta nya ryttare vill ha en lite mer prestanda ur förlåtande motor som deras förtroende ökar . Även om det inte är ett stort sortiment av eftermarknaden delar , existerar alternativ . Instruktioner
en

Byt filtret lager luften med en eftermarknad luftfilter , såsom ett K & N högt flöde filter. Dessa filter är utformade för att tillåter ett större luftflöde än den restriktiva lager pappersfiltret.
2

Installera en högpresterande jet kit i förgasaren. Dessa strålar tillåter en större mängd bränsle för att blandas med det ökade luftflödet från den uppgraderade luftfilter, balansera luft-bränsleförhållande . Den extra ingång av luft och bränsle skapar ett starkare förbränning , vilket resulterar i mer makt .
3

Byt restriktiva systemet lager avgaserna med en eftermarknaden system för att tillgodose den ökade avgaser från ytterligare luft och bränsle blandningen .
4

Installera ett mindre framdrev . Detta används av ryttare sport cykel för att förbättra accelerationen . Beståndet front har kedjehjul 16 tänder . Genom att välja ett tandhjul med en mindre tand ( 15 tänder ) , är du modifiera den slutliga utväxling förbättra vridmoment vid låga varvtal . Detta leder till snabbare acceleration på bekostnad av maximal hastighet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106520.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.