Om Harley Davidson Slogan

Harley-Davidson slogan, "Så skruva, låt oss rida," infördes 2008 som en del av en ny annonskampanj. Även om svaret var övervägande positivt, gjorde annonsen emot några blandade reaktioner från allmänheten samt. Harley-åkare i allmänhet godkänts av begreppet som de är en optimistisk, hardy gäng som kan tumme deras näsa på en ekonomisk nedgång och finna lättnad på den öppna vägen. Identifiering

nya annonskampanj uppfanns av Minneapolis, Minn fast Carmichael Lynch för Milwaukee, Wis-baserade motorcykeltillverkare. Harley talesman Paul James sade att företaget var att skicka ett meddelande om "handvridande i det offentliga samtalet." Annonsen kördes i tidningar som Sports Illustrated och NASCAR Scene, och företaget har även köpt en helsidesannons i USA Today. "Vi gör inte frukta," annonsen påstår. "Om 105 år har visat en sak, det är att rädslan suger och det varar inte länge. Så skruva, låt oss rida."
Överväganden

Vissa människor klagar över att annonserna visar Harley-Davidson är i otakt med de problem över hela USA. En Internet commenter sade "skruva" mentalitet fick människor i ekonomiska mässar i första hand. En annan uttryckte avsmak att företaget permitterade 700 anställda och sedan hade fräckheten att förkunna "Låt oss rida."
Fördelar

Andra prisade kampanjens djärva natur och dess förmåga att fånga escapist attityd motorcykelentusiaster. Ad Age rapporterade att kampanjen grundades på yttranden från Harley-åkare vid evenemang såsom tävlingar och demonstrationer motorcykel. "Visst låter det som något vi faktiskt skulle säga?" frågade någon i en on-line kommentarerna. Advertising Professionals har tagit del av kampanjen framgång trots annonserna inte hänvisar till några specifika produkter, funktioner, förmåner, prissättning, platser återförsäljare eller Harley-Davidson förvaltning.
Historia
< p> Harley-Davidson har haft många andra slagord under åren. En av de tidigaste, från 1910, proklamerade cykeln är "Alltid en pålitlig vän." Senare utfärdade bolaget, "Motorcykeln som inte är så obehagligt." "Få en kick av livet" kom ut år 1927. Nyare slagord har betonat unika Harley cykling livsstil: "Bo för att rida, rida för att bo," "Slå på din egen åska," ". Vägen börjar här Det tar aldrig slut," "Legenden rullar på," "Det är dags att rida, "Tills du har varit på en Harley-Davidson, har du inte varit på en motorcykel," och "Det är inte målet, det är resan."
Funktioner

Harley-Davidson motorcykel saga började i en Milwaukee bakgård skjul 1903. Företaget har sysslat med andra produkter såsom snöskotrar, på 1970-talet, med slogan "Rida en Harley hela året runt." Den bar-och-sköldlogo skapades 1910 och är fortfarande den definierande symbol för Harley-Davidson.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106249.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.