Hur du ändrar Headlight för en 1983 Honda Gold Wing Aspencade

Den stora, plast front kåpa som kapslar in strålkastaren på en 1983 Honda Gold Wing Aspencade är bra på vägen, skydda ryttaren från elementen medan ombord. Däremot kan samma kåpa gör snabbt uppgiften att ersätta en utbränd glödlampan i en frustrerande pärs. Lyckligtvis, spackling Doe behöver inte tas bort för att få den gamla lampan och en ny lampa i. Uppgiften kan vara enkelt, men vara beredd att spendera minst en halvtimme för att byta glödlampan. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
17 mm skiftnyckel
H4 strålkastare glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Demontera strålkastaren-inställningsratt på motorcykelns kombiinstrument, med en stjärnskruvmejsel för att lossa ratten set-skruven. Drag knoppen bort av justeraxeln och ställ den åt sidan.
2

Lossa justeraxeln s låsmuttern med en 17 mm nyckel. Vrid låset moturs för att lossa den från kombiinstrumentet. Ställ låsmuttern åt sidan.
3

Skjut justeraxeln in mot kombiinstrumentet att tvinga strålkastare församling ut ur den främre kåpan. Ta tag i strålkastaren och dra ut den ur kåpan.
4

Dra ledningsnätet av strålkastare montering och ta bort boot gummi damm som omger lampan. Lås lökens spärrstiftet, klämma stift ben tillsammans för att låsa upp den från strålkastare montering och svinga lastappen öppen. Dra ut den skadade lampan och kassera den.
5

Skjut en ny strålkastare lampan på plats och stäng lastappen över det. Pressa pin ben och lås lastappen i pannlampan. Placera boot gummi damm över lampan och tryck den på plats.
6

Anslut glödlampan s stift i ledningsnätet. Skjut pannlampan i den främre kåpan tills justeraxeln sträcker sig ut från kombiinstrumentet. Skruva fast låsmuttern på plats över justeraxeln och dra åt med en 17 mm nyckel. Sätt tillbaka vredet till justeraxeln, dra åt ratten set-skruven med en stjärnskruvmejsel.
7

Slå på motorcykelns strålkastare och växla mellan hel och halvljus för att säkerställa korrekt funktion. Om strålkastaren inte fungerar i en eller båda lägena, kontrollera att glödlampan s stift är helt insatt i ledningsnätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107116.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.