Hur Touch Up Motorcykel Paint

De flesta motorcyklar är målade med hög kvalitet färg mitt i fabriken, till skillnad från många bilar och lastbilar. Färgen har en djup, glänsande look. Många ägare har sina motorcyklar specialanpassade målade för att reflektera deras stil och smak. De tar stora ansträngningar för att hålla färgen ren och repfri, men med tiden kommer repor och urgröpningar visas på de flesta motorcyklar. Den bästa reparation strategi är att använda touch-up paint, eftersom det täcker repor och stoppar rost från att visas. Saker du behöver
Wax Sandpapper Foton och fett remover
Microfiber handduk
Paint
Hobby pensel
Polermaskin
Flytande polermedel
Visa fler instruktioner
1

Sand scratch lätt med 300-slippapper. Sand runt kanterna så att repan inte längre kände när du kör fingrarna över den. Om scratch är mycket liten, använd en slipning pinne, som hamnar i det lilla utrymmet lätt.
2

Torka slipas och omgivningen med vax och fett remover med en microfiber handduk för att avlägsna dammpartiklar eller fingeravtryck. Addera 3

Använd en högkvalitativ borste hobbyfärg att applicera färgen. Dessa borstar är normalt mycket välgjord och applicera färgen bättre än plast borste som kommer med bättringsfärg.
4

Applicera flera tunna lager av färg, så färgen torka i 10 minuter mellan skikten. Vänta två timmar efter applicering av sista pälsen att gälla tre eller fyra lager av klarlack måla. Låt all färgen torka i minst en hel dag.
5

Använd en omloppstid polermaskin och en liten mängd, ca 4 till 5 oz., Av flytande bil polish på motorcykeln. Gå över hela delen eller hela motorcykeln för att få fram en djup glans i lacken. Detta lyser också området runt scratch som hade slipat och blev tråkig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106469.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.