Hur Byt Softail Springer främre bromsbelägg

Harley-Davidson Softail Springer motorcyklar har en unik front som påminner om en motorcykel tillverkad circa 1948. Även denna front kan vara ett komplicerat utseende affär, lyckligtvis är bromssystemet ganska okomplicerad. Den typiska konfigurationen för Springer front-end skivbromsar är ett enda bromsok med endast en kolv. Längden på tiden att byta ut kuddar på en Springer frambromsen bör variera från en till två timmar, beroende på din nivå. Saker du behöver
SAE hylsnyckelsats
Hex Hylsnyckelsats
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort hårdvaran säkra bromsreaktionstid länk med en SAE-uttag och en hex-head socket. Ställ länken åt sidan.
2

Ta bort den övre fästskruven och lägre monteringstapp på bromsok med en hex-head socket. Lyft bromsok från rotorn och låt den hänga från bromsledningen. Addera 3

Skruva loss hållaren skruven från den inre bromsklossen. Släpp detta innerdyna och bromsklosshållaren plattan från bromsoket.
4

Dra ut enheten bestående av den yttre dynan, fjäderklämman och monteringsplattan från bromsoket. Släng både av de gamla bromsbeläggen.
5

Återmontera den yttre pad, fjäderklämman och monteringsplatta montering med en ny platta. Sätt detta på plats i bromsoket.
6

Placera inre bromsbelägget (dynan utan isolator inräknat) på plats i oket. Placera plattan bromsklosshållaren i läge och sätt i och dra åt fasthållningsskruven.
7

Placera bromsoket tillbaka i position och installera monteringsverktyg i omvänd ordning av de tidigare stegen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107692.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.