Hur du ändrar luftfilter på en 1990 Suzuki Katana 750

Luftfiltret på en 1990 Suzuki Katana 750 förhindrar att smuts och skräp kommer in i motorn. Med tiden bygger detta skräpet upp över luftfiltret, igensättning sina porer och begränsa mängden av luft som kan passera genom filtret. Slutresultatet är en brist på luft som hindrar motorn från att skapa den inre förbränning som driver Katana. Byte ett igensatt, skadad eller smutsigt luftfilter är en relativt enkel uppgift som kan utföras med grundläggande verktyg. Saker du behöver
Startnyckel
Hylsnyckel och uttag
Fuel line bortkoppling Tool Review stjärnskruvmejsel
Luftfilterinsats
Visa fler instruktioner
1

Ta ryttarens sadel från motorcykeln, med tändningsnyckeln för att låsa sätet låset. Lyft den bakre delen av sitsen uppåt och dra den till den bakre delen av motorcykeln för att frikoppla sätet flikar från ramen.
2

Ta bort bränsletanken från motorcykeln. Med hjälp av en hylsnyckel, skruva loss par bultar på bränsletanken nedre fästet. Lyft den bakre delen av bränsletanken upp något och koppla bort bränsleledningen från bränsleventilen med en bränsleledning frånkoppling verktyg. Dra bränsletanken mot bakdelen av motorcykeln för att frigöra den från ramen-monterad övre fästet. Ställ bränsletanken undan.
3

Använd en stjärnskruvmejsel, skruva ur de fyra skruvarna som håller fast luftfiltret till luftfiltret. Dra ut luftfiltret ur aggregatet och kassera den. Sätt i ett nytt luftfilter inslag i luftfiltret och dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
4

Skjut bränsletanken på ramen monterade övre fästet. Anslut bränsleledningen till bränsleventilen och placera bränsletanken på den nedre hållaren. Med hjälp av en hylsnyckel, infoga och dra åt båda skruvarna.
5

Skjut stolens flikarna i ramen och tryck den mot framsidan av motorcykeln. Sänk sätet till ramen och tryck ned tills stolen låsmekanism klick stängs. Dra sitsen något uppåt för att säkerställa att den är säker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107284.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.