Starta din egen motorcykel Företag

Motorcyklar är ett ekonomiskt sätt att pendla till jobbet. De ger också ett sätt att spendera en trevlig helg, med åkattraktioner på natursköna vägar och stigar. Allt fler väljer att åka motorcykel, antingen av ekonomiska skäl eller för att de tycker om verksamheten. Några av dessa människor köper väl underhållna begagnade motorcyklar i stället för att gå in skulden för nya. Detta skapar behov av mer begagnade motorcykel företag. Starta en liten begagnad motorcykel företag kan så småningom producera en mycket bra inkomst, så länge som ägaren är kunnig inom motorcykel reparation, och har ett gott affärssinne. Saker du behöver
Business License
Building
motorcykel reparation utbildning
Visa fler instruktioner
1

Ta en klass motorcykel reparation. Bara att kunna reparera motorcyklar i garaget är inte tillräckligt för ett företag. En hands på, kan självlärd mekaniker vara mycket bra, men som har ett intyg från en skola kommer att göra dig verkar mer professionell. Lär av en lokal högskola eller ens ta online klasser.
2

börja köpa prisvärda begagnade motorcyklar. Arbeta med dem på fritiden. Reparera fixeras dem, och skala de andra att bygga en begagnade delar inventering. När du får flera motorcyklar färdiga för försäljning, är det dags att bestämma var du kommer försäljningen dem.
3

Hitta en plats. Hyra en byggnad i affärsdistriktet kan bli dyrt. Kommunen kan ha förordningar mot din typ av verksamhet på grund av EPA förordningar eller funderingar buller. Kontrollera med Stadshuset för att se till att du kan ha den här typen verksamhet där du vill ha det, innan du ansöker om ett företag licens. Du kommer att behöva ansöka om ett skattenummer för att få ett verksamhetstillstånd. Din länet kontorist kommer hjälpa till med detta förfarande och kommer att placera ett meddelande i tidningen, avslöja namnet på verksamheten och vem som äger den.
4

Kontrollera lokala lagar och zonings innan du bestämmer dig för att bygga din motorcykel verksamhet på bostadsfastigheter. Zonindelning får inte tillåta den typen av hem affärssystem. Du kanske kan ansöka om en zonindelning varians, men vara fast besluten att gå flera förhör. EPA regler och krav kan ta lite tid att följa med, men om du menar allvar med denna verksamhet, måste du vidta nödvändiga åtgärder innan du kan få ett verksamhetstillstånd.
5

Öppna din motorcykel affärer med den lilla mängd begagnade motorcyklar ni har förvärvat, repareras och poleras upp. Annonsera öppet hus fest för din första dag i verksamheten. Placera flygblad i företag som du vet är besöks av motorcyklister. Bjud in alla du känner för att delta i öppet hus.
6

Var beredd att svara på frågor och visa dina kunskaper när människor kommer till öppet hus fest. Erbjuda bra erbjudanden på de motorcyklar som du har till salu. Har kostnaderna för reparationer, service och underhåll visas. Erbjud en invigning rabatt till kunder som planera sina reparationer omgående.
7

Uppföljning genom att göra reparationer snabbt och effektivt. Detta kommer att bygga respekt bland andra motorcyklister. Ge dem kvalitet reparationer, ett rimligt pris och en snabb vända tid, och ditt företag kommer att växa snabbt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106264.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.