Hur du ändrar en motorcykel punktering

Flat däck hända. Oavsett om du kör genom en ny konstruktion, och punktera dina däck med en spik eller slå en sten på den sida av vägen, någon gång måste du byta ett punkterat däck. Beredas i förväg och lär dig att ändra din punktering så när det oundvikliga händer, är du redo att komma tillbaka på vägen så fort som möjligt. Saker du behöver
Motorcykel Däckreparationssatsen
Skruvmejsel
Rubber cement
Visa fler instruktioner
1

Håll en reparationssats med din motorcykel hela tiden . En vanlig reparationssats från din cykel tillverkare kommer normalt att innehålla en mattkniv eller rakblad, extra CO2 patron, en ringtryckmätaren, ett ventilskaft remover, en outnyttjad stam och en plugg införingsanordning. Öva med denna sats på en gammal däck så när det är dags att du vet exakt vad du ska göra.
2

Kontrollera däckens för skadan. Om du hittar en spik eller annan bit av skräp in i däcket, kolla resten av däcket innan det fastställs att det för att säkerställa att det är den enda skadade stället. Om du inte kan hitta den exakta punktering märke, kolla ventilskaftet för att se om det läcker luft.
3

Ta det objekt som punkterade däcket försiktigt. Om det är en spik eller en sten, dra ut den långsamt för att minimera ytterligare skador. Om det är en skruv, använd en skruvmejsel från din reparationskit och skruva upp den. Att dra ut en skruv kan orsaka mer av däcket att riva ge dig ett större hål att lappa.
4

Rengör och förbered stickstället. Använd vatten eller en fuktig servett för att torka av smuts på däcket. Förbered däcket med hjälp av en anordning plug insättning på ditt reparationssats att rugga upp området. Detta kommer att hjälpa lim limstift bättre.
5

Ta gummicementet och sätta en liten mängd på iläggningsanordningen. Skjut in den i däcket lindade att få lim på insidan, kanter och utsidan av däcket.
6

Täck den nya kontakten med gummi cement. Du vill få det helt blöt, men inte så mycket att cementen droppar från pluggen. Fäst kontakten till iläggningsanordningen och tryck långsamt in den i däcket. När pluggen är på hela vägen, försiktigt dra ut införingsanordningen. Runt kanterna på den nya plug
7

Place vatten. Om vattnet inte bubbla, som betyder luft inte läcker ut och kontakten är säker. Fyll på däcket med din CO2-patron och du är redo att komma tillbaka på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106170.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.