Söka efter en motorcykel titel Historia

Motorcyklar ofta stulna och förstörda, så det är absolut nödvändigt att köra en sökning titel historia att se till att du inte köper en stulen eller bärgades motorcykel. Den amerikanska Brottsförebyggande Institute rekommenderar också att du utför en motorcykel sökning titeln historia så att motorcykeln inte tidigare var titeln som "sammansatta fordon." Om det var, betyder det att det är förmodligen en "klonad" motorcykel, vilket betyder att den monterades med eftermarknaden delar så att den kunde bedrägligt säljs till en intet ont anande köpare som ett visst märke och modell av motorcykel. Instruktioner
1

Skaffa ramnumret (VIN) för motorcykeln. Detta nummer visas tydligt på titeln och på motorcykeln själv. Om du få numret från titeln, även kontrollera VIN visas på motorcykeln för att säkerställa att de är samma. Om de inte är, då titeln inte tillhör denna motorcykel. På motorcykeln är en metallplatta som innehåller den 17-siffriga VIN numret sitter på styrhuvudet. Du behöver det här numret för att söka efter motorcykelns titel historia.
2

Ring din lokala polisen eller Department of Motor Vehicles (DMV) och be dem att köra en check på titeln status av motorcykeln . Detta kommer att varna dig till några allvarliga problem med titeln (till exempel, om fordonet har anmälts stulet). För en liten avgift, kommer DMV i vissa stater att kunna förse dig med en titel historia av motorcykeln. Kontakta din lokala DMV kontor för att ta reda på om de erbjuder denna tjänst.
3

Besök add123.com. Detta är en titel historia söksidan sanktioneras av Förenta staternas Department of Justice. Sätt i motorcykelns VIN-nummer i sökfältet och klicka på "kontrollera fordonets historia." Detta kommer att ta dig till en sida där du kan köpa motorcykeln rapport titel historia.
4

Besök Carco hemsida. Från denna webbplats kan du köpa en utökad rapport som kommer att innehålla motorcykelns titeln historia. Denna webbplats finns även sanktionerad av justitiedepartementet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106108.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.