Hur monterar jag sadelväskor på en Honda 600?

Även om de flesta motorcyklister föredrar att resa lätt, det finns tillfällen när en liten extra lagringsutrymme kan vara perfekt. Oavsett om du rider en Honda CBR600RR sport cykel eller en Shadow 600 cruiser, montera en uppsättning kasta över sadelväskor på din motorcykel kan erbjuda den kapacitet som behövs för att genomföra extra växel utan behov av omfattande installationsarbete. Som en extra fördel, kan sadelväskor tas bort lika lätt när du anländer till din destination, förebygga potentiella tjuvar från att rota igenom dina tillhörigheter. Saker du behöver
sadelväskor
Saxar
Visa fler instruktioner
1

Lay sadelväskorna över motorcykelns passagerarsätet, ställer påsen centrum rem rakt över sätet . Flytta kardborrebanden på mittenremmen att justera sadelväskor ställning på sidorna av motorcykeln efter behov, för att förhindra att påsarna från att röra bakhjulet eller avgaser.
2

Tryck mitt på sadelväska s snabbkoppling kontakter och dra spännstroppar utanför sadelväskorna. Vira öglan remmarna runt bakre passagerar pinnar eller motorcykelns ram. Passera kontakt ändarna av banden genom remmar "loopas ändarna. Tryck remmen är kontakterna i sadelväskor "kontakterna tills de låses på plats. Spänn banden som behövs för att fästa sadelväskor på plats med skjutbara tampar på banden. På sadelväskor Addera 3

Tug att se till att de är helt fäst på motorcykeln. Kontrollera att sadelväskor inte vidrör motorcykelns bakhjul eller avgaser. Klipp överflödigt material bort den lösa änden av spännstroppar med sax.
4

Ta sadelväskorna när den inte behövs. Pressa i mitten av snabbkopplingen bandet kontakter för att separera spännstroppar från saddlebags. Dra sadelväskor av motorcykelns passagerarsätet. Lämna spännstroppar i stället för att enkelt montera sadelväskor igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107465.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.