Hur att rensa en Keihin Carb på en Harley

Tilltäppta förgasare är ett typiskt problem för Harley-Davidson motorcyklar under längre perioder av inaktivitet. Detta är speciellt sant för modeller utrustade med Keihin förgasare, som påverkas av en slam-liknande biprodukt av gamla bensin. Denna klibbiga, grönaktigt slam rockar förgasaren s bränslestrålarna och float skål, hindrar luft och bränsle från att matas till motorn. Slutresultatet är en motorcykel som vägrar att starta och går dåligt när den startar. Ta bort dessa träskor kräver avlägsnande och demontering av förgasare, men oroa dig inte, är uppgiften lättare än det verkar. Saker du behöver
Skruvmejslar
Container
Wrench in
Tunn tråd
Air kompressor
Aerosol förgasare renare
Visa fler instruktioner
1

Använd en skruvmejsel för att skruva loss skruvarna från luftrenarens ytterhölje. Dra det yttre höljet bort från luftfiltret. Ta bort elementet luftfiltret. Lossa skruvarna som håller fast luftfiltret s inre luckan till förgasaren med en skruvmejsel och dra ut den inre luckan från motorcykeln.
2

Vrid bränslekranen till "off" läge. Koppla loss bränsleledningen från förgasaren och låta eventuella kvarvarande bränslet rinna ned i en behållare. Skruva loss alla tre skruvar som håller fast förgasaren s float skål till förgasaren med hjälp av en skruvmejsel. Placera en behållare under förgasaren och ta bort float skål, tömma något bränsle kvar i float skål och förgasare rinna. Ta bort förgasaren från motorcykeln med en skiftnyckel för att lossa låsmuttrarna som håller fast förgasaren på insuget. Addera 3

Placera förgasaren på en tydlig arbetsyta. Använd en liten skruvmejsel, skruva loss bränslestrålarna och ta bort dem från förgasaren kropp. Rengör munstyckena med en tunn lång tråd, trycka tråden genom strålens passage för att ta bort uppbyggd. Rensa alla återstående skräp från strålens passage med hjälp av tryckluft. Upprepa på alla återstående jets.
4

Spray insidan av förgasaren med en aerosol förgasare rengöringsmedel. Applicera en liberal mängd rengöringsmedel till förgasaren bränsle och luftvägar, hål jet och float skål. Rensa alla återstående skräp från förgasaren och dess passager med tryckluft.
5

ihop förgasaren, skruva strålarna in i förgasaren kroppen med en liten skruvmejsel. Sätt tillbaka float skål till botten av förgasaren och dra åt alla tre bultar float skål med en skruvmejsel.
6

Montera förgasaren på motorns insugningsrör, skjuta dubbar på förgasaren fläns genom hålen på insugningsröret. Placera en låsmutter på den utskjutande änden av förgasaren s bultarna och dra åt med en skiftnyckel för att säkra förgasaren. Återanslut bränsleledningen till förgasaren.
7

Monteringsplattan luftrenaren på förgasaren. Placera den inre kåpan över förgasaren och dra åt bultarna med en skruvmejsel. Placera luftfiltret på det inre locket och montera det yttre locket över det. Sätt i och dra åt den yttre kåpans skruvar med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107083.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.