Hur man skapar en anpassad karta

Oavsett om du försöker att navigera på gatorna i en främmande stad eller försöker att informera potentiella kunder om ditt företag "plats, med en bra karta är kritisk. Google, ett namn synonymt med nästan allt, erbjuder en flexibel metod för att skapa kartor som är anpassade till dina behov. Med ett stort utbud av funktioner, som möjligheten att infoga bilder och videoklipp på din karta, kan Google Maps hjälpa din familj, vänner eller kunder att hitta sin väg. Och bäst av allt, det är gratis. Saker du behöver
dator med internetuppkoppling
Google-konto
Visa fler instruktioner
1

Tillträde Googles webbplats (http://www.google.com) och logga in på ditt Google-konto. Om du inte har ett Google-konto, klicka på "Skapa ett konto nu" länken och följ alla anvisningarna på skärmen.
2

Klicka på "Maps" för att få tillgång till Google Maps och klicka på " Mina kartor "för att starta.
3

Klicka på" Skapa ny karta "länken. Du blir ombedd att ange kartans titel, beskrivning, och sekretessinställningar. Ange den begärda informationen och ange sekretessinställningar för antingen offentlig eller onoterade, beroende på syftet med kartan.
4

Hitta din karta allmänna plats med kartan på höger sida av skärmen. Klicka och dra på skärmen för att bläddra till din plats. Zooma in eller ut genom att klicka på skjutreglaget till vänster om kartan.
5

Välj platsmärket knappen (markeras med en blå ballong) och placera den på din startpunkt. Du blir ombedd att ange namn och beskrivning för denna platsmärket. Klicka på "OK"-knappen när du är klar. Placera platsmärken över några andra viktiga platser på kartan som behövs.
6

Välj knappen line verktyget och ange din rutt. Dubbelklicka på startpunkten och dra en linje till din första tur. Klicka en gång för att ställa denna fråga och fortsätta rita linjer för att ställa in din rutt. När du har avslutat din rutt genom att rita linjer, dubbelklicka för att sätta slutet av rutten. Mata in titel och beskrivning för slutpunkten.
7

Klicka på "Klar"-knappen för att spara kartan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107047.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.