Hur du ändrar Visor på Nolan Flip-Up Hjälm

Producera en rad motorcykelhjälmar gjordes populär av europeiska motorcyklister, är Nolan mest känd för sina innovativa flip-up modulära hjälmar. Tillåta användaren att snabbt växla mellan skyddet av en full-face hjälm eller frihet en öppen hjälm, Nolans modulära hjälmar överskrider de säkerhetskrav som fastställts av US Department of Transportation. Däremot kan byta en skadad visir på en sådan hjälm vara en utmaning för de första gångerna. Instruktioner
1

Ställ hjälmen framför dig på ett rent bord. Avlägsna solskydd, om hjälmen är utrustad med en. Sänk solskydd och visir till ett helt stängt läge. Lokalisera den skårade glidning spärrarna på solskydd s pivot, där solen skuggan är fäst på hjälmen. Dra spärrarna framåt för att lossa solskyddet från hjälmen.
2

Dra plastlocket bort av visiret spärrmekanism, arbetar locket från sida till sida tills den kan dras bort från hjälmen . Cup händerna runt locket för att förhindra att locket är fjäderbelastade stiftet från att falla ut. Upprepa på den återstående luckan. Dra visiret ur skårorna på sidan av hjälmen.
3

Passa ändarna av det nya visiret med skårorna på sidan av hjälmen och skjut visiret in spärren mekanism. Placera locken över spärrmekanism och tryck ner för att låsa locket på plats.
4

tillbaka solskydd på hjälmen. Placera skugga över visiret och skjut skjutbara spakarna på Shades svänger på baksidan av hjälmen för att låsa skuggan på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106954.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.