Vad Är EBC HH Pads för motorcyklar?

Att ha en snabb motorcykel är bra, men inte om du inte kan sluta. För detta ändamål installerar effektiva bromsbelägg är viktigt. EBC HH bromsbelägg är ett sätt att kunna stoppa mycket snabbt, vilket ger åkaren större trygghet och ökad säkerhet. Innan du köper, men beväpna dig med viktig information om EBC HH pads motorcykel broms. De Fakta

Motorcykel bromsbelägg, liksom kuddar bilen bromsar, får friktion betyg från internationella organisation som heter Society of Automotive Engineers, eller SAE. En HH rating för ett bromsbelägg innebär att dess friktionskoefficient är över 0,55 när både kall och varm. Detta innebär att de är konsekventa i alla temperaturer.
Typer

EBC tillverkar HH bromsbelägg som passar nästan alla moderna cykeln på marknaden idag. Dessutom finns separata kuddar för främre och bakre broms applikationer. Se alltid till att köpa rätt kuddar för din specifika cykel modell och främre eller bakre rotorn.
Funktioner

EBC HH bromsbelägg är tillverkade av ett koppar legering, som är ansvarig för sin höga friktionskoefficient. Det hjälper också till att eliminera obehagliga lukten som man ibland kan uppleva när du greppa en handfull bromshandtaget. Beroende på cykeln för vilken modell du köper EBC HH pads, kan en perforerad rostfri radiator plåt levereras i paketet. Perforerade plåtar hastighet värmeavledning från bromsbeläggen så att negativ värmepåverkan inte känns på dina bromsok och hydraulik.


Överväganden Om dina rotorer är särskilt slitna, det spelar ingen roll hur bra din nya bromsbelägg är om du inte ändrar dina rotorer, alltför. Eftersom HH bromsbelägg är ett hårdare gummi, kommer de ta längre tid till sängs i dina rotorer. EBC själva säger att denna process kommer att ta ungefär 250 miles under normala, icke-användning i terräng. De kan också generera mer bromsgnisselförebyggande än du har upplevt med andra kuddar, till stor del på grund av deras hårdare förening. Det är möjligt att blanda föreningar bromsbelägg på en enda cykel, kanske kör HH pads på framhjulet och GGs på din bak. Experiment för att se vad som fungerar bäst för dig.
Missuppfattningar

EBC HH bromsbelägg kan vara bra för dig, men de kan inte. Detta kommer till stor del beror på din körstil (gata eller ras, aggressiv eller inte) och bromssystem. Det är viktigt att se till att dessa kuddar kommer att arbeta för ditt avsedda användande innan du bestämmer dig för dem. Förutsätt inte att bara för att de har en hög friktion rating, kommer de nödvändigtvis vara bättre för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106428.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.