Hur man byter grepp på en Harley-Davidson Ultra Classic

Harley-Davidson Ultra Classic är en fullstor touring motorcykel i Electra Glide familjen. Även om Ultra Classic har många designmöjligheter, de styret har liknande konstruktion och montering. Greppen hjälpa föraren hålla fast styret medan styrning och förhindrar trötthet på grund av motorns vibrationer. Om handtagen är lösa, klibbigt eller skadade måste de bytas ut. Ändra grepp är en enkel och okomplicerad gör-det-själv-jobb som inte bör ta mer än en halvtimme att göra. Saker du behöver
Torxnyckel ställa
insexnyckel ställa
Spetstång
spraylim lösningsmedel
spraylim
butik trasa
Sandpapper
ersättningshandtag

Visa fler instruktioner
en

bort kopplingshuset runt basen av de vänstra och högra styret. Avlägsna Torx eller insexskruvarna huvud som håller höljet på plats. Dra isär de båda halvorna av höljet för att avslöja basen av handtagen.
2

Lossa vajrarna från gasspjäll. Dra försiktigt ut gasreglage kablarna från runt basen av kast med ett par nål-tång. Addera 3

Lyft upp på någon sliten eller lös del av greppen. Spraylim lösningsmedel under greppen för att lossa dem sedan på dem fram och tillbaka på styret och dra dem bort. Rengör styret av någon kvarvarande klister med sandpapper och lösningsmedel.
4

Skjut nya grepp över styret. Linda de vajrarna över basen av greppen på samma sätt kablarna låg över de tidigare grepp. Sätt tillbaka de vajrarna på gaspådrag handomkopplaren. Montera tillbaka kopplingshuset över basen av greppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110010.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.