Hur man fixar en primär oljeläckage på en Harley

Harley-Davidson motorcyklar använder en kedjedriven primära systemet för att överföra kraft från framdrevet på kopplingskåpan. Drive plattorna i kopplingspaketet ingriper med plattorna i kopplingspaketet för att driva den primära axeln i transmissionen. Den primära kedjan fallet täcker innehåller Harley primära smörjmedel chain case som smörjer kopplingen pack och primär kedjan. Fel på den primära kedjan fallet packning eller någon av de två inspektionslucka packningar kommer att resultera i en läcka och behöver bytas. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Ratchet
Allen föraren satt
Catch pan
Wrench in
Packning skrapa
butik trasa
New primär packning
1/4-tums momentnyckel
3/8-tums momentnyckel
Harley-Davidson primära kedjekanalen smörjmedel (38 fluid ounces)
Visa fler instruktioner
Tömning av Chain Case

1

Starta motorcykeln och kör det tills det är upp till arbetstemperatur. Parkera cykeln på ett plant underlag. Ta bort batteriets minuskabel bult med en 10 mm nyckel. Dra batteriets minuskabel från batteriet inlägg.
2

Placera en dropplådan under den primära kedjan fallet avtappningspluggen. Ta bort de fem lock clutch inspektion fästskruvar med en spärr och Allen driver och dra locket bort av det primära målet.
3

Ta det primära kedjan plug fallet drain. Låt smörjmedlet att rinna helt från kedjan fallet.
4

Ta bort eventuellt skräp eller metall salt från avtappningspluggen magneten. Inspektera avtappningspluggen O-ring för tecken på slitage eller skador och byt vid behov.
5

Montera avtappningspluggen. Dra åt avtappningspluggen till 14 till 21 foot-pounds med en 3/8-tums momentnyckel och uttag.
Ta bort kåpan
6

Avlägsna förare och passagerare golvskiva fästskruvar från ramen med en spärr och Allen drivrutin. Dra brädorna bort från fordonet.
7

Avlägsna bultarna handvändning stå med en spärr och uttag. Avlägsna handvändning stativet.
8

Lossa och ta bort skruven växelspaken med en spärr och Allen drivrutin. Skjut växelspaken och gummidistans bort av shifter axeln.
9

Ta bort alla primärskyddet kedjeskydd bultar med en spärr och Allen drivrutin. Dra ut på omslaget för att skilja den från den inre kedjan fallet.
10

Skrapa den gamla packningen material bort av packningsytor med en packning skrapa. Torka av insidan av locket rena med en trasa.
Installation
11

Lyft den primära luckan och den nya packningen i läge. Löst installera alla bultarna. Dra åt bultarna till 108-120 tum-pounds med en 1/4-tums momentnyckel och Allen driver med en stjärna mönster.
12

Montera växelspaken och spak skruv. Dra spaken skruven till 18 till 22 foot-pounds med en 3/8-tums momentnyckel.
13

Montera brädorna och brädan bultar. Dra åt bultarna till 30 till 35 foot-pounds med en 3/8-tums momentnyckel och Allen drivrutin.
14

Installera handvändning monter och handvändning stå bultar. Dra åt bultarna till 15 till 20 foot-pounds med en 3/8-tums momentnyckel och Allen drivrutin.
15

Lägg 38 fluid ounces Harley primära kedjan fallet smörjmedel till den primära genom kopplingen inspektion hål. Installera en ny koppling inspektionslucka O-ringen på locket och placera kåpan över sitt hål. Dra åt bultarna inspektionslucka till 108 tum-pounds med en 1/4-tums momentnyckel och Allen driver med en stjärna mönster.
16

Installera batteriets negativa kabeln på batteriets negativa pol. Installera batteriet bulten och dra åt ordentligt med en 10 mm nyckel.
17

Starta bilen och kolla efter läckor runt de primära och koppling omslag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107046.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.