Hur Wire ett batteri i en 2004 Harley Davidson Sportster

De 2004 Harley-Davidson XL883 och XL1200 Sportster modeller förlitar sig på en sina batterier för att ge den ursprungliga kraft som behövs för att starta sina motorer. Dessa batterier är ganska robusta och kan ge många års tillförlitlig service om underhålls på rätt sätt. Däremot kan vanvård och längre perioder av lagring sav permanent batteriet av sin laddning. Medan processen att ta bort och ersätta batteriet från antingen Modellen är ganska enkel, ska batterikablarna tas bort och fästas i en viss ordning för att undvika en otäck elektriska stötar som kan skada både dig och din cykel. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
10 mm hylsa
3/8-tums socket
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skruva monteringsbulten från baksidan av din Sportster säte, med en stjärnskruvmejsel. Dra sitsen uppåt och bort från bensintanken.
2

tag i den vänstra ramkåpa, placerad under vänster ram järnväg, med båda händerna. Lyft bort flikarna nära den vänstra sätet skena, dra sedan luckan mot dig tills den är fri från fliken på basen av omslaget. Addera 3

Skruva terminalen muttern fästa den negativa (-) batterikabeln till motorns vevhus, som ligger bakom motorns bakre cylindern och den primära enheten fallet med en 10 mm hylsa och en hylsnyckel. Lyft den negativa (-). Kabel off av vevhuset jordterminalen
4

Skruva loss batteriet rutan bandet bult, placerad under det vänstra sätet skena, med en 3/8-tums socket och en hylsnyckel . Lyft remmen upp och dra sedan batteriet mot dig för att komma till batteripolerna och kablarna.
5

Skruva den negativa batterikabeln s bult med en stjärnskruvmejsel. Dra den negativa kabeln från batteriet och ramen, skruva sedan den positiva batterikabeln s bult. Dra den positiva batterikabeln bort, dra ut batteriet ur batterilådan.
6

Skjut ett nytt, fulladdat 12-volts, 20-amp/hour batteriet i batterilådan. Placera den positiva batterikabeln över batteriets pluspol, sedan skruva kabelbulten på plats med en stjärnskruvmejsel. Fäst den negativa batterikabeln till batteriets minuspol.
7

Sätt tillbaka den andra änden av den negativa kabeln till vevhuset jordterminalen.
8

Sänk batterilådan remmen över batteriet och skruva sedan bandet bulten på plats med en 3/8-tums socket och en hylsnyckel.
9

Håll vänster ramkåpa mot din Sportster s ram. Slip spåren skurna i toppen av locket över flikarna inbyggda i det vänstra sätet skena, tryck ner locket över ramens fliken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111039.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.