Hur att tillverka en motorcykel Seat

När uteslutande tillhör specialiserade motorcykel butiker, många specialbyggda cyklar fram ur garagen av sinnrika entusiaster. Dessa hem-baserade customizers gå mycket långt för att sätta sin personliga prägel i deras mekaniska hästar, ofta tillverka många komponenter från råvaror. Även om det verkar vara en ganska lätt del att pussla ihop, skapar en plats från grunden kräver viss förtrogenhet med metallbearbetning. Saker du behöver
Måttband
Papper
Marker
Plåt fräs
Metall eller sliparhjulets
formning av metall hammare och dollys
Foam
Spraylim
Kniv
Läder eller marin-grade vinylbladet
Saxar
Rivet pistol och nitar
Metal locktång eller broms (tillval)
Visa fler instruktioner
Fabricating Seat

1

skissa på koncept för din nya stol. Ta mätningar av stolens infästningspunkt och planera kring denna information.
2

Rita stolens grundläggande formen på en bit papper som du ska använda för att skapa ett mönster. Skär försiktigt mönstret ut och kolla dina mått. Addera 3

Placera mönstret på en bit plåt och spåra designen på arket. Med hjälp av en metall fräsen eller slipen, skär ut den grundläggande formen från plåten. Förfina formen genom att klippa bort överflödigt material.
4

Form sidorna av sitsen med en metall rulle eller broms för att böja kanterna på en 90 graders vinkel innan forma konturen av sätet. Detta kommer att ge en solid yta till nit klädseln på plats senare. Använd formning av metall hammare och dockor för att bilda konturerna tills du är nöjd med formen.
5

Avlägsna eventuella grader eller skarpa kanter genom att försiktigt köra stolen mot en slipskiva.
6

Placera papper mönster på ett ark med skum stoppning, spårning och klippa ut design som matchar sätet. Testa passa skummet genom att placera den på motorcykelns sits. Om skummet är för stor, trimma ner det en aning för att passa. Ytterligare lager av skum kan skäras vid denna tidpunkt för att öka stoppning tjocklek, om så önskas. Sittunderredet
7

Spray med spray lim och låt det sitta i fem minuter så att limmet får klibbigt . Försiktigt, placera stoppning på sitsen.
8

Trace sätet designen på baksidan av ett läder eller vinyl ark. Kapning av design ut, lämnar minst 2 inches av extra material.
9

Täck sitsen med läder /vinyl ark och fäst på plats med en nitar. Var noga med att dra arket tight, arbetar långsamt från ena änden av sätet till den andra.
10

Bifoga alla nödvändiga monteringsdetaljer och placera din nya plats på motorcykeln.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106544.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.